Opnieuw schietpartij op Coolsingel tijdens Rotterdams zomercarnaval

Date:

Deel bericht:

Zaterdagavond 29 juli zouden meerdere mensen gewond geraakt bij een schietpartij op de Coolsingel. Hulpdiensten zijn massaal aanwezig. De festiviteiten van het zomercarnaval zijn na het incident stilgelegd.

Even voor half tien ’s avonds zijn meerdere schoten gelost. Agenten die het zagen gebeuren, hebben vervolgens schoten gelost op de straat. De straat ligt bezaaid met kogelhulzen. Drie personen zijn geraakt. Het is momenteel onduidelijk hoe erg het letsel van de slachtoffers is. De verdachte en een tweede slachtoffer zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

- Advertisement -

Hulpdiensten zijn massaal aanwezig. De politie heeft de omgeving afgezet en ambulancemedewerkers hebben zich over de slachtoffers ontfermd. Sporen worden veiliggesteld.

Artikel gaat verder onder tweets

Vooralsnog is er geen informatie over de dader(s). Er is nog geen signalement naar buiten gebracht en het is eveneens onbekend of er al aanhoudingen zijn verricht.

Artikel gaat verder onder afbeelding

Tweede schietpartij
Het betreft al de tweede schietpartij op de Coolsingel op dezelfde dag. Eerder werden door een man ook al schoten gelost tijdens de festiviteiten van het zomercarnaval. Daarbij raakte niemand gewond en de schutter vluchtte na het schieten.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie vernielt voordeur van woning Jan Kobellstraat Rotterdam

Rotterdam - De voordeur van een woning aan de Jan Kobellstraat in Rotterdam is afgelopen nacht zwaarbeschadigd geraakt...

Politieagenten mishandeld na melding van overlast Vignolastraat Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft dinsdagmiddag twee verdachten aangehouden nadat zij elkaar en de politieagenten mishandelden. Agenten reageerden...

Man (23) uit Brabant opgepakt voor ontvoering meisje (11) vanuit Rotterdam

Heesch - De politie heeft maandagavond een 23-jarige man uit het Brabantse Oss opgepakt voor het meenemen van...

Kleine brand in kelder van woningen en beautysalon Krabbendijkehof Rotterdam

Rotterdam - Een beautysalon aan de Krabbendijkehof in Rotterdam is maandagmiddag vol met rook komen te staan door...