Man (26) uit Antillen blijft langer vastzitten als verdachte schietpartij Coolsingel Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Het Openbaar Ministerie verdenkt een 26-jarige man uit de Nederlandse Antillen ervan dat hij tijdens het zomercarnaval de schoten heeft gelost, waarbij een andere man gewond raakte. De politie schoot hem ook als verdachte neer. De twee andere verdachten zijn heengezonden wegens onvoldoende bewijs. Het OM doet wel verder onderzoek naar hun rol bij het schietincident.

De hoofdverdachte blijft twee weken langer vastzitten en zal later worden voorgeleid. Het OM meldt dat alle gewonden van het schietincident buiten levensgevaar zijn. De schietpartij vond afgelopen zaterdag plaats op een bomvolle Coolsingel in Rotterdam. Ter hoogte van het van Oldenbarneveldplein opende de schutter het vuur op een andere man. Daarbij raakte die man gewond, de politie zag het gebeuren en opende het vuur op de schutter die ook werd geraakt. Een ander slachtoffer raakte gewond tijdens het vluchten, zij kwam ten val.

- Advertisement -

Het zomercarnaval gaat de laatste jaren met steeds meer geweld samen. Tijdens de vorige editie vonden er steekpartijen plaats. Leefbaar Rotterdam heeft inmiddels opgeroepen om maatregelen te nemen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Zwaargewonde na schietpartij Lepelaarsingel Rotterdam

Rotterdam - Maandagavond 25 september rond 20.53 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Daarbij is één persoon ernstig...

Hoofdrijbaan A16 tussen Terbregseplein en Van Brienenoordbrug dicht door ongeluk met motor

Rotterdam - De hoofdrijbaan van de A16 tussen het Terbregseplein en knooppunt Ridderster is afgesloten voor al het...

Mercedes vliegt in brand na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

Rotterdam - Maandagmiddag 25 september rond 12.15 uur is een auto in brand gevlogen na aan het veroorzaken...

Kinderen vinden handgranaat en gooien ermee over Groepstraat Rotterdam

Rotterdam - Een groepje spelende kinderen heeft zondagavond rond 18.45 uur een "handgranaat" aangetroffen in een speeltuin aan...