Brandweer redt vrouw van raamkozijn bij woningbrand Kuinder Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een vrouw is afgelopen nacht door de brandweer gered bij een brand in een woning aan de Kuinder in Rotterdam. In de woonkamer was brand ontstaan, en de vrouw durfde vanwege de rookontwikkeling niet meer naar beneden te gaan. Uit paniek klom ze uit een raam en klampte zich vast aan de dakgoot en het kozijn.

- Advertisement -

De brandweer was snel ter plaatse en wist haar met een ladder naar beneden te krijgen. De vrouw raakte door de brand lichtgewond door rookinhalatie en is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht.

Om de brand te kunnen blussen moest de brandweer de deur inslaan. De brand zelf was daarna snel onder controle. Wel is er in de woonkamer en de keuken gigantische schade ontstaan. Gelukkig hadden de bewoners de woonkamer deur gesloten. Hierdoor was de schade in de rest van de woning beperkt. De rook kon zich hierdoor minder gemakkelijk verspreiden door de rest van het huis.

Hoe de brand is ontstaan is niet precies bekend. Maar het vermoeden bestaat dat een telefoon of ander elektrisch apparaat is gaan branden tijdens het opladen. Brandonderzoek van de brandweer heeft in de woning onderzoek verricht.

De woning is door de brand onbewoonbaar. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om te kijken wat er voor de bewoners geregeld moet worden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Twee auto’s verwoest door brand Meyenhage Rotterdam

Rotterdam - Op de Meyenhage in Rotterdam zijn afgelopen nacht rond 02.00 uur twee auto's verwoest door brand....

Verdachten dodelijke brand Berkel en Rodenrijs langer vast

Berkel en Rodenrijs - De twee verdachten die betrokken zouden zijn bij de dodelijke brand in Berkel en...

Gewapende overvaller maakt buit bij snackbar aan Oranjeboomstraat in Rotterdam

Rotterdam - Een snackbar aan de Oranjeboomstraat in Rotterdam is het doelwit geworden van een overvaller. De Politie...