Brandweer redt vrouw van raamkozijn bij woningbrand Kuinder Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een vrouw is afgelopen nacht door de brandweer gered bij een brand in een woning aan de Kuinder in Rotterdam. In de woonkamer was brand ontstaan, en de vrouw durfde vanwege de rookontwikkeling niet meer naar beneden te gaan. Uit paniek klom ze uit een raam en klampte zich vast aan de dakgoot en het kozijn.

- Advertisement -

De brandweer was snel ter plaatse en wist haar met een ladder naar beneden te krijgen. De vrouw raakte door de brand lichtgewond door rookinhalatie en is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht.

Om de brand te kunnen blussen moest de brandweer de deur inslaan. De brand zelf was daarna snel onder controle. Wel is er in de woonkamer en de keuken gigantische schade ontstaan. Gelukkig hadden de bewoners de woonkamer deur gesloten. Hierdoor was de schade in de rest van de woning beperkt. De rook kon zich hierdoor minder gemakkelijk verspreiden door de rest van het huis.

Hoe de brand is ontstaan is niet precies bekend. Maar het vermoeden bestaat dat een telefoon of ander elektrisch apparaat is gaan branden tijdens het opladen. Brandonderzoek van de brandweer heeft in de woning onderzoek verricht.

De woning is door de brand onbewoonbaar. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om te kijken wat er voor de bewoners geregeld moet worden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Opnieuw brandje in leegstaande boerderij Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - De brandweer is vanmorgen rond half negen opnieuw uitgerukt voor een brand in de leegstaande boerderij...

Verdachte agent van stalking ontslagen door werkgever

Rotterdam - Een medewerker van de eenheid Rotterdam die in april is aangehouden op verdenking van stalking, wordt...

Handgranaat in speeltuin was echt, nu bekladding op de deur Groepstraat Rotterdam

Op de deur van een portiek aan de Groepstraat in Rotterdam is een tekst gespoten om geld te...

Zwaargewonde na schietpartij Lepelaarsingel Rotterdam

Rotterdam - Maandagavond 25 september rond 20.53 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Daarbij is één persoon ernstig...