Opnieuw explosies in Rembrandstraat en Boezemstraat Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Opnieuw zijn bewoners in Rotterdam afgelopen nacht opgeschrikt door twee explosies. De eerste explosie vond plaats in de Rembrandstraat en de tweede nog geen uur later op de Boezemstraat in Rotterdam.

Rembrandstraat Rotterdam

- Advertisement -

Op de Rembrandstraat in Rotterdam werd afgelopen nacht rond 03.30 uur een explosief tot ontploffing gebracht. De explosie zorgde voor veel schade aan een ruit bij een woning op de 1e verdieping. Op straat zijn sporen van vloeistoffen te zien. Voor zover bekend raakte er niemand gewond. De politie wist in de omgeving twee verdachten aan te houden.

Boezemstraat Rotterdam

Terwijl de politie nog bezig was met het onderzoek aan de Rembrandstraat klonk er hemelsbreed 2 kilometer verderop opnieuw een behoorlijke knal. Dit keer was een portiek aan de drukke doorgaande weg de Boezemstraat in de wijk Kralingen-Crooswijk het doelwit. Een explosief werd voor de entree tot ontploffing gebracht. Door de klap braken alle ruiten van de portiek. Op de muur was opnieuw het woord Betalen geschreven. De politie doet onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Rotterdam geteisterd door nachtelijke explosies, schade op vijf adressen

Rotterdam - Afgelopen nacht zijn bewoners op Zuid en op Noord vijf keer opgeschrikt door explosies. Op de...

Zwaargewonde na schietpartij Lepelaarsingel Rotterdam

Rotterdam - Maandagavond 25 september rond 20.53 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Daarbij is één persoon ernstig...

Hoofdrijbaan A16 tussen Terbregseplein en Van Brienenoordbrug dicht door ongeluk met motor

Rotterdam - De hoofdrijbaan van de A16 tussen het Terbregseplein en knooppunt Ridderster is afgesloten voor al het...

Motorrijder gewond na aanrijding met vrachtwagen A15 Pernis

Pernis- Op hoofdrijbaan van de snelweg A15 ter hoogte van Pernis heeft maandag een aanrijding plaatsgevonden waarbij een...