Meerdere kinderen in Den Haag onwel na buitenspelen

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Zaterdag 5 augustus zijn aan het einde van de middag meerdere kinderen onwel geworden, nadat ze thuis waren gekomen na het buitenspelen. Vermoedelijk zijn ze in aanraking gekomen met verdovende middelen.

Rond tien voor zeven werden de hulpdiensten grootschalig gealarmeerd, nadat zes kinderen uit twee gezinnen thuis in slaap vielen. Eerst werd gedacht dat er mogelijk sprake was van een CO-vergiftiging, maar daar bleek na metingen geen sprake van.

- Advertisement -

Het lijkt erop dat de kinderen tijdens het spelen buiten in aanraking zijn gekomen met verdovende middelen. Dit zou ook bevestigd zijn geworden door een speekseltest. De politie doet verder onderzoek naar waar de kinderen zijn geweest en waar ze de stoffen tegen kunnen zijn gekomen.

De zes kinderen zijn allemaal met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Daar worden zij verder behandeld. De politie laat weten dat het enige tijd zal kosten om te onderzoeken wat de oorzaak is geweest.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Tweehonderd aanhoudingen na derde blokkadedag op A12 in Den Haag

Den Haag - Maandag 11 september hebben actievoerders van Extinction Rebellion voor de derde dag op rij de...

Utrechtsebaan in Den Haag voor tweede dag op rij geblokkeerd

Den Haag - Zondag 10 september hebben klimaatactivisten van actiegroep Extinction Rebellion voor de tweede dag op rij...

Mogelijke bezetting A12 Den Haag door klimaatactivisten, gemeente doet oproep vooral met fiets of OV te reizen

Den Haag - Zaterdag 9 september zal verkeer in Den Haag vermoedelijk weer te maken krijgen met wegafsluitingen...

Dode na schietpartij op straat Laan van Wateringse Veld Den Haag

Den Haag - Een persoon is maandagavond overleden na een schietpartij op de Laan van Wateringse Veld in...