112 kort: Inbraak met tuinaarde, en meerdere kleine brandjes

Date:

Deel bericht:

In dit nieuwsoverzicht vind je een verzameling van 112 nieuws van dinsdag 8 augustus. Ook vind je hier links naar de uitgebreide verhalen.

Wijkagent Hoogvliet waarschuwt voor babbeltrucs

De wijkagent van Hoogvliet waarschuwt via Instagram dat er de afgelopen week meerdere keren sprake is geweest van een babbeltruc. Criminelen probeerden om middels een zogenaamde waterlekkage de woningen binnen te komen. De politie roept op Instagram om mensen niet zonder afspraak binnen te laten.

- Advertisement -
Inbraken in Rotterdam-Alexander

De wijkagenten van Prins Alexander melden dat de afgelopen week er meerdere malen is ingebroken bij mensen die op vakantie waren. Voor de deur werd wat tuinaarde gevonden, dat is een soort controle trucje om te kijken of de bewoners dit opruimen..

Woningbrand blijkt loos alarm Keizersmantelweg Hoogvliet

De brandweer werd dinsdagmorgen met spoed op pad gestuurd voor een mogelijke brand op het dak van een flat aan de Keizersmantelweg in Hoogvliet. Een melder had vlammen gezien en dacht dat het dak in brand stond. Uiteindelijk werd er geen brand aangetroffen door de brandweer. Vermoedelijk is het affakkelen door een raffinaderij de oorzaak geweest.

Kleine brand woning Brede Hilledijk Rotterdam

In een woning aan de Brede Hilledijk in Rotterdam is dinsdagmorgen rond 11.00 uur een kleine brand ontstaan. De brand kon door de bewoners grotendeels worden geblust. Bij aankomst van de brandweer bleek dat er rook was ingeademd waarvoor een ambulance ter plaatse is gekomen. Voor zover bekend hoefde er niemand naar het ziekenhuis en viel de brand uiteindelijk mee.

Kleine brand op Centraal Station Rotterdam

Op het Centraal Station in Rotterdam heeft vanmorgen rond 08.00 uur een kleine brand gewoed. Het ging om een stapel papier op een pallet. De brand was snel geblust en de schade valt mee. Er moest wel kort geventileerd worden.

Schuurtje in brand in Vlaardingen

Op de Van Beethovensingel in Vlaardingen heeft afgelopen nacht rond 01.00 uur een brandje gewoed in een schuur. De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat de schuur uitbrandde en een andere zwaar beschadigd raakte. Rond half 2 was de brandweer klaar met de werkzaamheden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Medewerkers fruitbedrijf vinden grote hoeveelheid cocaïne in levering ananassen

Regio - Medewerkers van een fruitopslag in de Rotterdamse regio heeft tijdens het uitladen van een container een...

Schade na explosies in Rotterdam en Capelle aan den IJssel

Rotterdam, Capelle aan den IJssel - In de nacht van Zondag 4 februari op Maandag 5 februari hebben...