Man gewond na steekpartij, TPE valt woning verdachte binnen Nabucco Capelle aan den IJssel (video)

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Bij een ruzie is dinsdagavond een man gewond geraakt. Twee mannen kregen vermoedelijk al ruzie op de Picassopassage. Daarna werd de man gestoken en op de Nabucco bij een woning aangetroffen.

- Advertisement -

Ambulancepersoneel heeft de man naar het ziekenhuis gebracht. Hij is gewond geraakt aan zijn hand. Ondertussen kwam de informatie binnen dat de verdachte zich zou ophouden in een aan de Parsifal. Terwijl agenten van het Team Parate Eenheid zich verzamelen en een plannetje maken wordt de woning in de gaten gehouden.

Als de machtiging is afgegeven door een officier van justitie gaan agenten met schilden naar de woning. Daar bonken ze op de deur dat de verdachte naar buiten moet komen. Na een tijdje doet er een vrouw open. Zij heeft niets met de steekpartij te maken, de verdachte bleek niet thuis te zijn.

De politie doet onderzoek naar de steekpartij en roept getuigen op om zich te melden. De ruzie is waarschijnlijk al in het winkelcentrum de Picassopassage begonnen. Het slachtoffer zou daarna aan de zijde van het Pier Panderplein het winkelcentrum hebben verlaten. Op de Henry Moorepassage met de Fidelio lag een tas met boodschappen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie is woninginbreker te slim af via ‘Find my iPhone’ na diefstal iPad Frank van Borselenstraat Rotterdam

Rotterdam – Eerder vandaag vond een opmerkelijke inbraak plaats op de Feijenoorddijk. Een inbreker wist ongezien een woning...

Buurtbewoners geschrokken na ontploffing handgranaat Vlinderveen Spijkenisse

Spijkenisse - Maandagnacht 15 juli rond 3.40 uur heeft er een explosie plaatsgevonden bij een woning aan de...

Brandweer rukt uit voor vat met “zuurkool” in Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel - De brandweer is vrijdagavond groots uitgerukt voor een melding van een niet vertrouwd...

Politieachtervolging eindigt met aanhouding van verdachte na crash in woonwijk Vlaardingen

Schiedam - Op donderdag 11 juli heeft de politie in de Boerhavestraat geprobeerd een man in een auto...