Man gewond na steekpartij, TPE valt woning verdachte binnen Nabucco Capelle aan den IJssel (video)

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Bij een ruzie is dinsdagavond een man gewond geraakt. Twee mannen kregen vermoedelijk al ruzie op de Picassopassage. Daarna werd de man gestoken en op de Nabucco bij een woning aangetroffen.

- Advertisement -

Ambulancepersoneel heeft de man naar het ziekenhuis gebracht. Hij is gewond geraakt aan zijn hand. Ondertussen kwam de informatie binnen dat de verdachte zich zou ophouden in een aan de Parsifal. Terwijl agenten van het Team Parate Eenheid zich verzamelen en een plannetje maken wordt de woning in de gaten gehouden.

Als de machtiging is afgegeven door een officier van justitie gaan agenten met schilden naar de woning. Daar bonken ze op de deur dat de verdachte naar buiten moet komen. Na een tijdje doet er een vrouw open. Zij heeft niets met de steekpartij te maken, de verdachte bleek niet thuis te zijn.

De politie doet onderzoek naar de steekpartij en roept getuigen op om zich te melden. De ruzie is waarschijnlijk al in het winkelcentrum de Picassopassage begonnen. Het slachtoffer zou daarna aan de zijde van het Pier Panderplein het winkelcentrum hebben verlaten. Op de Henry Moorepassage met de Fidelio lag een tas met boodschappen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Rotterdam geteisterd door nachtelijke explosies, schade op vijf adressen

Rotterdam - Afgelopen nacht zijn bewoners op Zuid en op Noord vijf keer opgeschrikt door explosies. Op de...

Zwaargewonde na schietpartij Lepelaarsingel Rotterdam

Rotterdam - Maandagavond 25 september rond 20.53 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Daarbij is één persoon ernstig...

Motorrijder gewond na aanrijding met vrachtwagen A15 Pernis

Pernis- Op hoofdrijbaan van de snelweg A15 ter hoogte van Pernis heeft maandag een aanrijding plaatsgevonden waarbij een...

Kinderen vinden handgranaat en gooien ermee over Groepstraat Rotterdam

Rotterdam - Een groepje spelende kinderen heeft zondagavond rond 18.45 uur een "handgranaat" aangetroffen in een speeltuin aan...