Gewonde na schietpartij Rijtuigweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op donderdagavond 10 augustus rond 22.00 uur heeft een schietpartij plaatsgevonden op de Rijtuigweg. Hierbij raakte een 27-jarige man uit Hoogvliet gewond. Hij is in het ziekenhuis aangehouden. Zijn rol in dit incident wordt onderzocht. Bij het schietincident waren ook andere personen betrokken. De politie is op zoek naar hen en sluit meer aanhoudingen niet uit.

Rond 22.00 uur meldden meerdere mensen dat zij schoten hoorden op de Rijtuigweg. Toegesnelde agenten en andere hulpdiensten troffen hier de gewonde 27-jarige man aan. Hij is met verwondingen aan zijn been naar het ziekenhuis gebracht. Omdat het onduidelijk is wat er zich precies heeft afgespeeld, is de man in het ziekenhuis aangehouden.

- Advertisement -

Voorafgaand aan het schietincident zou een ruzie tussen hem en andere personen hebben plaatsgevonden. De recherche is hard op zoek naar deze personen. Daarnaast heeft de politie ook grondig onderzoek op de plaats van het incident gedaan om sporen veilig te stellen. Daarbij is ook een vuurwapen aangetroffen en in beslaggenomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Mercedes vliegt in brand na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

Rotterdam - Maandagmiddag 25 september rond 12.15 uur is een auto in brand gevlogen na aan het veroorzaken...

Kinderen vinden handgranaat en gooien ermee over Groepstraat Rotterdam

Rotterdam - Een groepje spelende kinderen heeft zondagavond rond 18.45 uur een "handgranaat" aangetroffen in een speeltuin aan...

Leegstaande 17e eeuwse boerderij verwoest door zeer grote brand Pascalweg Rotterdam-Lombardijen

Rotterdam - Een 17e eeuwse boerderij is in de nacht van zaterdag op zondag volledig uitgebrand. Rond 03.00...

Fremantle Highway aangekomen in Rotterdamse haven

Europoort Rotterdam - Zaterdagochtend 23 september rond 10.01 uur is de Fremantle Highway aangekomen in de Rotterdamse Haven....