Jongen zwaargewond nadat hij de straat op rent en wordt aangereden in Maassluis

Date:

Deel bericht:

Maassluis – Een minderjarige jongen is donderdag 10 augustus gewond geraakt nadat hij werd aangereden op de Mozartlaan in Maassluis. Het jongetje was op straat met een bal aan het spelen toen de bal de weg op rolde. Het jongetje rende er achteraan en werd vervolgens aangereden.

Een taxichauffeur zag het jongetje de weg op rennen en kon op tijd remmen. De jongen bleef naar de bal kijken en zag niet dat er rechts een auto aankwam, waarvan de automobiliste niet in de gaten had dat er een kind op de weg rende. De taxichauffeur toeterde hard, maar de jongen rende door en werd vervolgens aangereden door een automobiliste.

- Advertisement -

De automobiliste die de jongen aanreed is een vrouw op leeftijd en is er erg van geschrokken. Op dashcambeelden is te zien dat het jongetje door de zijkant van de auto werd geraakt en vervolgens door de harde klap meerdere malen rolt over het asfalt. De automobiliste trapte direct op de rem en heeft het voertuig bij een naastgelegen parkeerterrein geparkeerd.

De Mozartlaan werd door de politie in beide richtingen afgesloten. Het jongetje is gestabiliseerd en in een vacuümmatras gelegd. De jongen is per ambulance met spoed overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum (EMC) in Rotterdam.

Foto’s: Jay Koek – 112 Maasmedia

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Aangereden voetganger (46) uit Maassluis overleden aan verwondingen

Maassluis - De voetganger die maandag 12 februari werd aangereden op de P.C. Hooftlaan in Maassluis is overleden...

Supermarkt Albert-Heijn overvallen Mesdaglaan Maassluis

Maassluis - Donderdagavond rond de klok van 19:00 uur heeft er een overval plaatsgevonden. De politie kreeg meerdere verontrustende...

Man (19) met vuurwapen aangehouden in Maassluis

Maassluis - Op zaterdag 3 februari heeft de politie een 19-jarige man aangehouden, nadat een vuurwapen werd gevonden....

Woning van gezin onbewoonbaar na brand in woning van Speykstraat Maassluis

Maassluis - Een gezin van een woning aan de van Speykstraat in Maassluis kan voorlopig niet meer terug...