Wederom explosie in Rotterdam, 23-jarige man op heterdaad gepakt

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een shishalounge aan de ‘s-Gravendijkwal is in de nacht van woensdag op donderdag 10 augustus rond kwart voor vier een explosief tot ontploffing gebracht. Eén van de daders is door omstanders gepakt.

Hoewel de straat vol mensen stond, kwamen drie in het zwart geklede mannen aanlopen, bukten drie mannen bij het rolluik van de op dat moment gesloten zaak en renden vervolgens weg terwijl er een harde klap klonk.

- Advertisement -

Omstanders grijpen dader
Een aantal getuigen gingen achter de drie vluchtende mannen aan. Op de Heemraadsingel wisten ze één van hen, een 23-jarige Rotterdammer, in de kraag te vatten. De overige twee wisten te ontkomen en vluchtten weg in de richting van de Nieuwe Binnenweg. De politie is nog naar ze op zoek.

Bij de zaak bleef de schade gelukkig beperkt tot een aantal roetvegen op het rolluik. De politie maakte een plaats delict voor verder onderzoek. Mensen die getuige waren, maar nog niet met de politie hebben gesproken, of mensen met camerabeelden in de omgeving, worden gevraagd contact op te nemen met de politie.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Kind zwaargewond na val van balkon van der Helmstraat Rotterdam

Rotterdam - Een kind is vrijdagavond zwaargewond geraakt nadat deze van een balkon op de derde verdieping aan...

Automobilist onder invloed rijdt motorrijder aan Vaanweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is vrijdagmiddag op de Vaanweg in Rotterdam aangereden door een automobilist. Door de aanrijding...

Drie verdachten aangehouden na cocaïnevangst in Rotterdamse haven

Rotterdam - De politie heeft drie Rotterdammers aangehouden na een cocaïnevangst in de Rotterdamse haven. De vondst werd...

Hoe gefrustreerde student Fouad L. drie onschuldige mensen van het leven beroofde door psychotisch gedrag

Rotterdam - Wat begint met een melding van een woningbrand aan het Heiman Dullaertplein in Rotterdam, mondt uiteindelijk...