Lijkwagen volgeladen met grondstoffen voor drugs gesnapt door politie

Date:

Deel bericht:

Een uitvaartondernemer is in mei opgepakt met een lijkwagen volgeladen met 675 kilo aan grondstoffen voor het maken van drugs. De politie hield de chauffeur van de lijkwagen en een bijrijder aan nadat ze op de A15 opvielen met de lijkwagen die wel heel erg zwaarbeladen leek te zijn.

De agenten achtervolgende volgens Omroep Brabant de lijkwagen een geruime tijd. Bij een tankstation in Beugen langs de A77 werd het duo tot stoppen gedwongen en werd de lading grondstoffen aangetroffen.

- Advertisement -

De rechter heeft vanmiddag tegen een 38-jarige man die de lijkwagen bestuurde en eigenaar was van een uitvaartbedrijf besloten dat hij langer vast blijft zitten. Zijn bijrijder een 50-jarige Rotterdammer is wel verdachte, maar is weer op vrije voeten.

De politie viel een dag na de aanhouding een pand binnen in Rotterdam-Hoogvliet. Daar werden een drugslab en een halve kilo cocaïne gevonden.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Zwaargewonde na schietpartij Lepelaarsingel Rotterdam

Rotterdam - Maandagavond 25 september rond 20.53 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Daarbij is één persoon ernstig...

Hoofdrijbaan A16 tussen Terbregseplein en Van Brienenoordbrug dicht door ongeluk met motor

Rotterdam - De hoofdrijbaan van de A16 tussen het Terbregseplein en knooppunt Ridderster is afgesloten voor al het...

Mercedes vliegt in brand na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

Rotterdam - Maandagmiddag 25 september rond 12.15 uur is een auto in brand gevlogen na aan het veroorzaken...

Kinderen vinden handgranaat en gooien ermee over Groepstraat Rotterdam

Rotterdam - Een groepje spelende kinderen heeft zondagavond rond 18.45 uur een "handgranaat" aangetroffen in een speeltuin aan...