Lijkwagen volgeladen met grondstoffen voor drugs gesnapt door politie

Date:

Deel bericht:

Een uitvaartondernemer is in mei opgepakt met een lijkwagen volgeladen met 675 kilo aan grondstoffen voor het maken van drugs. De politie hield de chauffeur van de lijkwagen en een bijrijder aan nadat ze op de A15 opvielen met de lijkwagen die wel heel erg zwaarbeladen leek te zijn.

De agenten achtervolgende volgens Omroep Brabant de lijkwagen een geruime tijd. Bij een tankstation in Beugen langs de A77 werd het duo tot stoppen gedwongen en werd de lading grondstoffen aangetroffen.

- Advertisement -

De rechter heeft vanmiddag tegen een 38-jarige man die de lijkwagen bestuurde en eigenaar was van een uitvaartbedrijf besloten dat hij langer vast blijft zitten. Zijn bijrijder een 50-jarige Rotterdammer is wel verdachte, maar is weer op vrije voeten.

De politie viel een dag na de aanhouding een pand binnen in Rotterdam-Hoogvliet. Daar werden een drugslab en een halve kilo cocaïne gevonden.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Tweede aanhouding dodelijke steekpartij De Klerkstraat Rotterdam

Vrijdagochtend is een 21-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 27-jarige Rotterdammer die...

Man (45) zwaargewond na schietpartij Tolhuislaan Rotterdam

Rotterdam - Een 45-jarige man uit Rotterdam is afgelopen nacht ernstig gewond geraakt bij een schietpartij op de...

Man (25) aangehouden als verdachte fatale steekpartij De Klerkstraat Rotterdam

Rotterdam - Vandaag heeft de politie een 25-jarige man uit Rotterdam aangehouden vanwege zijn betrokkenheid bij een dodelijke...

Fietser zwaargewond na ongeluk, automobilist rijdt door Bergweg Rotterdam

Rotterdam - Een fietser is woensdagmiddag 10 juli zwaargewond geraakt nadat deze op de Bergweg in Rotterdam werd...