Vrouw rijdt met auto middengeleider op Watermanweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een vrouw is afgelopen nacht op de Watermanweg in Rotterdam met haar Mini Cooper keihard een middengeleider opgereden. De vrouw vertelde dat ze was afgeleid door de vele verlichting van onder andere de Burger King en een bouwlamp. Ze zag een middengeleider over het hoofd en reed er met een flinke vaart bovenop.

De klap was zo hard dat alle airbags van de auto open gingen. De auto zelf schoot enkele meters door en kwam muurvast op de middengeleider te zitten. Ze raakte gelukkig niet gewond, maar de auto raakte zeer zwaar beschadigd. De carterpan was lek geraakt en de voorkant en onderkant waren flink kapot gegaan.

- Advertisement -

Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de auto op te halen. De eerste wagen kreeg de wagen echter niet los, waarop er een tweede voertuig ter plaatse is gekomen. Die moest de auto een flink stuk vooruit trekken om hem los te krijgen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Zwaargewonde na schietpartij Lepelaarsingel Rotterdam

Rotterdam - Maandagavond 25 september rond 20.53 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Daarbij is één persoon ernstig...

Hoofdrijbaan A16 tussen Terbregseplein en Van Brienenoordbrug dicht door ongeluk met motor

Rotterdam - De hoofdrijbaan van de A16 tussen het Terbregseplein en knooppunt Ridderster is afgesloten voor al het...

Mercedes vliegt in brand na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

Rotterdam - Maandagmiddag 25 september rond 12.15 uur is een auto in brand gevlogen na aan het veroorzaken...

Kinderen vinden handgranaat en gooien ermee over Groepstraat Rotterdam

Rotterdam - Een groepje spelende kinderen heeft zondagavond rond 18.45 uur een "handgranaat" aangetroffen in een speeltuin aan...