Vrouw rijdt met auto middengeleider op Watermanweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een vrouw is afgelopen nacht op de Watermanweg in Rotterdam met haar Mini Cooper keihard een middengeleider opgereden. De vrouw vertelde dat ze was afgeleid door de vele verlichting van onder andere de Burger King en een bouwlamp. Ze zag een middengeleider over het hoofd en reed er met een flinke vaart bovenop.

De klap was zo hard dat alle airbags van de auto open gingen. De auto zelf schoot enkele meters door en kwam muurvast op de middengeleider te zitten. Ze raakte gelukkig niet gewond, maar de auto raakte zeer zwaar beschadigd. De carterpan was lek geraakt en de voorkant en onderkant waren flink kapot gegaan.

- Advertisement -

Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de auto op te halen. De eerste wagen kreeg de wagen echter niet los, waarop er een tweede voertuig ter plaatse is gekomen. Die moest de auto een flink stuk vooruit trekken om hem los te krijgen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Tweede aanhouding dodelijke steekpartij De Klerkstraat Rotterdam

Vrijdagochtend is een 21-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 27-jarige Rotterdammer die...

Man (45) zwaargewond na schietpartij Tolhuislaan Rotterdam

Rotterdam - Een 45-jarige man uit Rotterdam is afgelopen nacht ernstig gewond geraakt bij een schietpartij op de...

Man (25) aangehouden als verdachte fatale steekpartij De Klerkstraat Rotterdam

Rotterdam - Vandaag heeft de politie een 25-jarige man uit Rotterdam aangehouden vanwege zijn betrokkenheid bij een dodelijke...

Fietser zwaargewond na ongeluk, automobilist rijdt door Bergweg Rotterdam

Rotterdam - Een fietser is woensdagmiddag 10 juli zwaargewond geraakt nadat deze op de Bergweg in Rotterdam werd...