Politie ontdekt wietplantage na anonieme tip in Rotterdam Oosterflank

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft donderdagmiddag aan het Santandererf in Rotterdam een wietplantage aangetroffen, nadat er via Meld Misdaad Anoniem een melding was gemaakt. Agenten zijn de woning binnengetreden. Daar troffen zij ongeveer 150 wietplanten aan.

De brandweer kwam ter plaatse vanwege mogelijk gevaar van een gasfles. Er bleek gelukkig geen onveilige situatie te zijn, waarop de brandweer kon vertrekken. Er was niemand aanwezig in de woning. De bewoner kwam echter kort erna aan bij de woning met zijn hond aangelopen en is direct aangehouden. Het gaat om een 37-jarige man. De politie doet verder onderzoek naar de vondst.

- Advertisement -

Omdat een kwekerij veel gevaar met zich meebrengt, waaronder kans op brand, wordt de woning direct ontmanteld na aantreffen. Een bedrijf is een geruime tijd bezig geweest om de planten en apparatuur af te voeren.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Tweede aanhouding dodelijke steekpartij De Klerkstraat Rotterdam

Vrijdagochtend is een 21-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 27-jarige Rotterdammer die...

Man (45) zwaargewond na schietpartij Tolhuislaan Rotterdam

Rotterdam - Een 45-jarige man uit Rotterdam is afgelopen nacht ernstig gewond geraakt bij een schietpartij op de...

Man (25) aangehouden als verdachte fatale steekpartij De Klerkstraat Rotterdam

Rotterdam - Vandaag heeft de politie een 25-jarige man uit Rotterdam aangehouden vanwege zijn betrokkenheid bij een dodelijke...

Fietser zwaargewond na ongeluk, automobilist rijdt door Bergweg Rotterdam

Rotterdam - Een fietser is woensdagmiddag 10 juli zwaargewond geraakt nadat deze op de Bergweg in Rotterdam werd...