Politie gebruikt wapenstokken om vervelende jeugd uit Nesselande te krijgen

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Wie niet wil luisteren moet uiteindelijk, maar voelen zou je zeg. Maar opnieuw kon overlastgevende jeugd afgelopen nacht niet luisteren naar de politie toen zij het verzoek kregen om te vertrekken na afloop van het evenement Culinesse.

Culinesse zelf is zonder noemenswaardige problemen verlopen en was vooral een gezellig feestje. Ondanks dat het overgrote deel met de metro of de fiets kwam, waren er opnieuw  weer meerdere personen aangehouden voor het rijden onder invloed.

- Advertisement -

Op de laatste avond ruim na afloop moest de politie tot twee keer toe de wapenstokken trekken en de bereden politie in zetten om overlastgevende jeugd rondom de Corsicalaan en de Sicilieboulevard te verdrijven. Dat gebeurde nadat de groepen jongeren meerdere keren waren gevorderd om te vertrekken, maar daar niet naar te luisteren.

Ook werden er op de laatste avond 15 bekeuringen geschreven. Dat gebeurde voor verschillende verkeersfeiten en overtredingen van de algemene plaatselijke verordening.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Jongen (17) gewond na steekpartij, verdachte (17) aangehouden Pretorialaan Rotterdam

Rotterdam - Een ruzie tussen twee 17-jarige jongens op de Pretorilaan in Rotterdam is zaterdagavond uitgemond in een...

12 woningen ontruimd na explosie in drugslab Terentiusstraat Rotterdam

Rotterdam - In een flatgebouw aan de Terentiusstraat in Rotterdam-IJsselmonde heeft afgelopen nacht een forse explosie plaatsgevonden. De...

Tweede aanhouding dodelijke steekpartij De Klerkstraat Rotterdam

Vrijdagochtend is een 21-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 27-jarige Rotterdammer die...

Man (45) zwaargewond na schietpartij Tolhuislaan Rotterdam

Rotterdam - Een 45-jarige man uit Rotterdam is afgelopen nacht ernstig gewond geraakt bij een schietpartij op de...