Hond overleden bij uitslaande woningbrand Middelharnisstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In een woning aan de Middelharnisstraat in Rotterdam-Pendrecht is vanmiddag een flinke brand uitgebroken. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit het raam. Een hond kwam te overlijden bij de brand.

De woning en het portiek hebben forse rook- en waterschade opgelopen. Bij de brand zijn verschillende bewoners nagekeken door de ambulancedienst op rookintoxicatie. Enkele van hen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer schaalde op naar het sein ‘Middel Brand’.

- Advertisement -

Naast vijf brandweervoertuigen kwamen ook twee ambulances ter plaatse. Bij de brand is een hond om het leven gekomen. Voor de hond kwam een dierenambulance ter plaatse, maar alle hulp was voor het huisdier te laat. Stedin en Stichting Salvage zullen samen met de bewoners de schade bekijken. Voor de getroffen bewoners zal elders een opvangplek worden gecreëerd.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Mercedes vliegt in brand na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

Rotterdam - Maandagmiddag 25 september rond 12.15 uur is een auto in brand gevlogen na aan het veroorzaken...

Kinderen vinden handgranaat en gooien ermee over Groepstraat Rotterdam

Rotterdam - Een groepje spelende kinderen heeft zondagavond rond 18.45 uur een "handgranaat" aangetroffen in een speeltuin aan...

Leegstaande 17e eeuwse boerderij verwoest door zeer grote brand Pascalweg Rotterdam-Lombardijen

Rotterdam - Een 17e eeuwse boerderij is in de nacht van zaterdag op zondag volledig uitgebrand. Rond 03.00...

Fremantle Highway aangekomen in Rotterdamse haven

Europoort Rotterdam - Zaterdagochtend 23 september rond 10.01 uur is de Fremantle Highway aangekomen in de Rotterdamse Haven....