Overleden baby Emmeloord blijkt doodgebeten door hond

Date:

Deel bericht:

Emmeloord – Een baby welke afgelopen week is overleden blijkt te zijn doodgebeten door een hond. Afgelopen donderdag werden politieagenten naar het Antonius Ziekenhuis in Emmeloord geroepen. De baby was op dat moment in het ziekenhuis, het is niet bekend of het toen al was overleden.

Agenten gingen diezelfde morgen nog naar de woning van het gezin. Daar werd een hond aangetroffen en in beslag genomen. De hond zelf leeft nog. Omdat het onduidelijk was hoe de baby om het leven was gekomen is er sectie verricht op verzoek van het Openbaar Ministerie sectie verricht op het lichaam. Daaruit blijkt dat de baby is doodgebeten door de hond. Waar de ouders op dat moment waren is niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd