Dode na schietpartij in flatwoning Bovensim Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

Hoogvliet – Bij een schietpartij in een flatwoning aan de Bovensim in Rotterdam-Hoogvliet is in de nacht van maandag op dinsdag een 34-jarige man uit Rozenburg om het leven gekomen. De schietpartij vond rond 03.20 uur plaats, waarop de politie werd gebeld.

Eenmaal aangekomen was niet duidelijk of de woning veilig te betreden was. Volgens omstanders gingen rond 03.40 uur de eerste medische hulpverleners naar binnen nadat een politieteam de woning was binnengevallen. In de woning werd de man aangetroffen en is nog een geruime tijd gereanimeerd, hulp mocht echter niet meer baten.

- Advertisement -

Een deel van de straat is na het schietincident afgezet als werkruimte voor de hulpdiensten. Forensisch medewerkers zijn afgelopen nacht direct begonnen met het sporenonderzoek in de woning.

Het is nog onduidelijk wat de aanleiding is geweest voor de fatale schietpartij. Er zijn voor zover bekend nog geen aanhoudingen verricht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na frontale aanrijding Mandemakersstraat Hoogvliet

Hoogvliet - Donderdagmiddag 14 september rond 15.47 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een...

Rem van vrachtwagen vliegt in de fik A15 Rotterdam Hoogvliet

Hoogvliet - De brandweer is maandagavond uitgerukt voor een brand in een vrachtwagen op de A15 bij de...

Politie houdt verdachte (26) aan voor dodelijke schietpartij Bovensim Hoogvliet

Hoogvliet - De politie heeft dinsdag een 26-jarige man aangehouden als verdachte van betrokkenheid voor de dodelijke schietpartij...

Lijkwagen volgeladen met grondstoffen voor drugs gesnapt door politie

Een uitvaartondernemer is in mei opgepakt met een lijkwagen volgeladen met 675 kilo aan grondstoffen voor het maken...