Politie houdt verdachte (26) aan voor dodelijke schietpartij Bovensim Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

Hoogvliet – De politie heeft dinsdag een 26-jarige man aangehouden als verdachte van betrokkenheid voor de dodelijke schietpartij in een portiekflat aan de Bovensim in Hoogvliet. In de nacht van maandag op dinsdag overleed een 34-jarige man uit Rozenburg door het schietincident.

Het slachtoffer werd rond 03.00 uur die nacht neergeschoten. Agenten reageerden op een melding van een doffe knal, maar vonden in eerste instantie niets. Toen bleek dat er een man was neergeschoten in de hal van het portiek van de flat aan de Bovensim. Hulpverleners konden niets meer voor het slachtoffer betekenen.

- Advertisement -

Kort na het schietincident is er een groot sporenonderzoek opgestart. Forensische medewerkers zijn tot zeker in de middag bezig geweest met sporen veilig stellen. Ook een Team Grootschalige Opsporing ging op zoek naar mogelijke verdachte. Nu blijkt dat een 26-jarige Rotterdammer is aangehouden als verdachte. Zijn rol bij het schietincident is nog niet bekend gemaakt.

Foto: Danny

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na frontale aanrijding Mandemakersstraat Hoogvliet

Hoogvliet - Donderdagmiddag 14 september rond 15.47 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een...

Rem van vrachtwagen vliegt in de fik A15 Rotterdam Hoogvliet

Hoogvliet - De brandweer is maandagavond uitgerukt voor een brand in een vrachtwagen op de A15 bij de...

Dode na schietpartij in flatwoning Bovensim Hoogvliet

Hoogvliet - Bij een schietpartij in een flatwoning aan de Bovensim in Rotterdam-Hoogvliet is in de nacht van...

Lijkwagen volgeladen met grondstoffen voor drugs gesnapt door politie

Een uitvaartondernemer is in mei opgepakt met een lijkwagen volgeladen met 675 kilo aan grondstoffen voor het maken...