Woning onbewoonbaar na brand in kamer begeleid wonen complex Persoonshaven Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Vrijdagavond heeft er in een woonkamer van een begeleid wonen complex van stichting Humanitas aan de Persoonshaven in Rotterdam-Feijenoord brand gewoed.

Omdat er bij de brand veel rook vrij kwam en daardoor het hele gebouw ontruimd moest worden is er opgeschaald naar middelbrand. Alle bewoners in het pand zijn opgevangen in een zaal en buiten in een RET bus. In de woning zelf was één persoon aanwezig en er zouden nog drie katten vermist zijn. De brandweer heeft één kat in veiligheid weten te brengen, de tweede kat is door de eigenaresse en een medewerker van de dierenambulance in de woning gevonden en de derde kat lag in zijn eigen mandje naast het brandadres te slapen. Geen van de katten is bij de brand gewond geraakt. Wel waren de 2 katten van het brandadres vet en zwart van de roet geworden.

- Advertisement -

Bij de brand raakte niemand gewond. Wat de precieze oorzaak is van brand is nog niet bekend. De bewoonster van het appartement heeft intern andere woonruimte gekregen.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Kleine brand in kelder van woningen en beautysalon Krabbendijkehof Rotterdam

Rotterdam - Een beautysalon aan de Krabbendijkehof in Rotterdam is maandagmiddag vol met rook komen te staan door...

Waarschuwingsschot gelost na melding man met vuurwapen Pleinweg Rotterdam

Rotterdam - Na een vuurwapenmelding konden agenten zaterdagavond een 32-jarige Rotterdammer aanhouden. Hij bleek in bezit van een...

Schuur achter woonhuis brandt volledig uit Oudelandseweg Ouderkerk aan den IJssel

Ouderkerk aan den IJssel - Zondagochtend 17 september rond 11.45 uur is er uitslaande brand uitgebroken in een...

Buurtbewoners pakken zelf verdachte na tweede explosie bij woning Grasstraat Rotterdam

Rotterdam - Omwonenden hebben vanmorgen vroeg zelf een verdachte overmeestert nadat er kort daarvoor een aanslag met een...