Woning onbewoonbaar na brand in kamer begeleid wonen complex Persoonshaven Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Vrijdagavond heeft er in een woonkamer van een begeleid wonen complex van stichting Humanitas aan de Persoonshaven in Rotterdam-Feijenoord brand gewoed.

Omdat er bij de brand veel rook vrij kwam en daardoor het hele gebouw ontruimd moest worden is er opgeschaald naar middelbrand. Alle bewoners in het pand zijn opgevangen in een zaal en buiten in een RET bus. In de woning zelf was één persoon aanwezig en er zouden nog drie katten vermist zijn. De brandweer heeft één kat in veiligheid weten te brengen, de tweede kat is door de eigenaresse en een medewerker van de dierenambulance in de woning gevonden en de derde kat lag in zijn eigen mandje naast het brandadres te slapen. Geen van de katten is bij de brand gewond geraakt. Wel waren de 2 katten van het brandadres vet en zwart van de roet geworden.

- Advertisement -

Bij de brand raakte niemand gewond. Wat de precieze oorzaak is van brand is nog niet bekend. De bewoonster van het appartement heeft intern andere woonruimte gekregen.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie is woninginbreker te slim af via ‘Find my iPhone’ na diefstal iPad Frank van Borselenstraat Rotterdam

Rotterdam – Eerder vandaag vond een opmerkelijke inbraak plaats op de Feijenoorddijk. Een inbreker wist ongezien een woning...

Buurtbewoners geschrokken na ontploffing handgranaat Vlinderveen Spijkenisse

Spijkenisse - Maandagnacht 15 juli rond 3.40 uur heeft er een explosie plaatsgevonden bij een woning aan de...

Jongen (17) gewond na steekpartij, verdachte (17) aangehouden Pretorialaan Rotterdam

Rotterdam - Een ruzie tussen twee 17-jarige jongens op de Pretorilaan in Rotterdam is zaterdagavond uitgemond in een...

12 woningen ontruimd na explosie in drugslab Terentiusstraat Rotterdam

Rotterdam - In een flatgebouw aan de Terentiusstraat in Rotterdam-IJsselmonde heeft afgelopen nacht een forse explosie plaatsgevonden. De...