Woning onbewoonbaar na brand in kamer begeleid wonen complex Persoonshaven Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Vrijdagavond heeft er in een woonkamer van een begeleid wonen complex van stichting Humanitas aan de Persoonshaven in Rotterdam-Feijenoord brand gewoed.

Omdat er bij de brand veel rook vrij kwam en daardoor het hele gebouw ontruimd moest worden is er opgeschaald naar middelbrand. Alle bewoners in het pand zijn opgevangen in een zaal en buiten in een RET bus. In de woning zelf was één persoon aanwezig en er zouden nog drie katten vermist zijn. De brandweer heeft één kat in veiligheid weten te brengen, de tweede kat is door de eigenaresse en een medewerker van de dierenambulance in de woning gevonden en de derde kat lag in zijn eigen mandje naast het brandadres te slapen. Geen van de katten is bij de brand gewond geraakt. Wel waren de 2 katten van het brandadres vet en zwart van de roet geworden.

- Advertisement -

Bij de brand raakte niemand gewond. Wat de precieze oorzaak is van brand is nog niet bekend. De bewoonster van het appartement heeft intern andere woonruimte gekregen.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij woning Charlie Shaverslaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Charlie Shaverslaan in Rotterdam-Zevenkamp is dinsdagavond rond 20.00 uur een explosief...

Twee doden gevonden in hotel Wassenaar

Wassenaar - In de vroege ochtend van dinsdag 22 oktober zijn twee overleden personen aangetroffen in een hotel...

Flinke schade nadat personenauto geparkeerde auto raakt, Noordeinde (Waddinxveen)

Waddinxveen - Maandagavond rond 22.50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op het Noordeinde in Waddinxveen....

Mogelijke brand in supermarkt aan de Bosweg in Gouda

Gouda - Vanochtend rond 5 over 9 werd de brandweer gealarmeerd voor een vreemde lucht op straat aan...