Arrestant van Marechaussee springt uit rijdende bus en raakt ernstig gewond G.K van Hogendorpweg N471 Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een arrestant van de Marechaussee is dinsdagavond tegen middernacht uit een arrestantenbus gesprongen en zeer ernstig gewond geraakt. De verdachte, een man, was op Rotterdam The Hague Airport geland toen bleek dat hij nog gezocht werd. Toen hij vervoerd werd naar het politiebureau Doelwater in Rotterdam sprong hij uit de rijdende arrestantenbus.

- Advertisement -

 

De man wist door nog oorzaak de deur van de bus te openen en sprong eruit. De bus reed echter een flinke snelheid, waardoor de man onder andere met zijn hoofd op het asfalt terecht kwam. Hij ging nog korte in verzet maar raakte kort daarna buiten bewustzijn. Hulpverleners hebben de man ter plekke gestabiliseerd en vervolgens met een spoedtransport overgebracht naar het Erasmus MC in Rotterdam.

De politie heeft na het incident de G.K van Hogendorpweg in de richting van Rotterdam-Centrum voor enkele uren afgezet. De specialisten van de Forensische Opsporing verkeer hebben de sporen op het wegdek in kaart gebracht. De Marechaussee heeft naar de deur van de bestelbus gekeken.

Het is ongebruikelijk dat een verdachte uit een rijdende politiewagen kan springen. De deuren zijn normaal gesproken voorzien van kinderslot en normaliter neemt een agent bij een verdachte achterin plaats om dergelijke situaties te voorkomen. Of dat nu ook zo is geweest is niet bekend gemaakt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Zwaargewonde en auto te water na ongeluk, bestuurder probeert te vluchten | Nieuwe Hoefweg Bleiswijk

Bleiswijk - Een automobilist is afgelopen bij een ongeluk op de Nieuwe Hoefweg in Bleiswijk met zijn auto...

Gewapende overvaller maakt buit bij snackbar aan Oranjeboomstraat in Rotterdam

Rotterdam - Een snackbar aan de Oranjeboomstraat in Rotterdam is het doelwit geworden van een overvaller. De Politie...

Politie deelt naam en foto vermist tienermeisje, voor het laatst gezien bij kermis Rotterdam

Leidschendam, Rotterdam - De Politie vraagt mensen uit te kijken naar de 15-jarige Lusmary Lusita Fermina (roepnaam Loes)...

Motorrijder zwaargewond na aanrijding Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is dinsdagmorgen rond 07.00 uur zwaargewond geraakt op de Pascalweg in Rotterdam. Motorrijder kwam...