Arrestant van Marechaussee springt uit rijdende bus en raakt ernstig gewond G.K van Hogendorpweg N471 Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een arrestant van de Marechaussee is dinsdagavond tegen middernacht uit een arrestantenbus gesprongen en zeer ernstig gewond geraakt. De verdachte, een man, was op Rotterdam The Hague Airport geland toen bleek dat hij nog gezocht werd. Toen hij vervoerd werd naar het politiebureau Doelwater in Rotterdam sprong hij uit de rijdende arrestantenbus.

- Advertisement -

 

De man wist door nog oorzaak de deur van de bus te openen en sprong eruit. De bus reed echter een flinke snelheid, waardoor de man onder andere met zijn hoofd op het asfalt terecht kwam. Hij ging nog korte in verzet maar raakte kort daarna buiten bewustzijn. Hulpverleners hebben de man ter plekke gestabiliseerd en vervolgens met een spoedtransport overgebracht naar het Erasmus MC in Rotterdam.

De politie heeft na het incident de G.K van Hogendorpweg in de richting van Rotterdam-Centrum voor enkele uren afgezet. De specialisten van de Forensische Opsporing verkeer hebben de sporen op het wegdek in kaart gebracht. De Marechaussee heeft naar de deur van de bestelbus gekeken.

Het is ongebruikelijk dat een verdachte uit een rijdende politiewagen kan springen. De deuren zijn normaal gesproken voorzien van kinderslot en normaliter neemt een agent bij een verdachte achterin plaats om dergelijke situaties te voorkomen. Of dat nu ook zo is geweest is niet bekend gemaakt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie vernielt voordeur van woning Jan Kobellstraat Rotterdam

Rotterdam - De voordeur van een woning aan de Jan Kobellstraat in Rotterdam is afgelopen nacht zwaarbeschadigd geraakt...

Politieagenten mishandeld na melding van overlast Vignolastraat Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft dinsdagmiddag twee verdachten aangehouden nadat zij elkaar en de politieagenten mishandelden. Agenten reageerden...

Man (23) uit Brabant opgepakt voor ontvoering meisje (11) vanuit Rotterdam

Heesch - De politie heeft maandagavond een 23-jarige man uit het Brabantse Oss opgepakt voor het meenemen van...

Kleine brand in kelder van woningen en beautysalon Krabbendijkehof Rotterdam

Rotterdam - Een beautysalon aan de Krabbendijkehof in Rotterdam is maandagmiddag vol met rook komen te staan door...