Spookrijder veroorzaakt ongeval met gewonde Bosdreef Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Bosdreef, Rotterdam – Een spookrijdende automobilist heeft zaterdagmiddag 9 september rond 16.55 uur een ongeluk veroorzaakt op de Bosdreef in Rotterdam. De bestuurder van de auto kwam vanaf de Boszoom de Bosdreef in tegengestelde richting opgereden. Dat gebeurde omdat hij vermoedelijk de bocht te kort had genomen. Eenmaal op de Bosdreef kwam hij ter hoogte van het tankstation een tegenligger tegen en kon gelukkig een frontale aanrijding voorkomen, echter klapte een bestelbus wel achterin de tegenligger.

De bestuurder van de bestelbus kon niet meer op tijd remmen voor zijn voorganger en reed achterin de auto. In die auto zaten een man en een vrouw. De man raakte gewond en moest door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis worden gebracht. De bijrijder, een vrouw, raakte niet gewond.

- Advertisement -

De spookrijder vervoerde op het moment van zijn actie nog drie andere passagiers, waaronder 2 nog jonge kinderen. Gelukkig bleef het voornamelijk bij blikschade, maar dit had natuurlijk veel erger af kunnen lopen. De politie heeft besloten om de man aan te melden voor een EMG (Educatieve Maatregel Gedrag) bij de RDW aan te melden.

Een bergingsbedrijf heeft de twee beschadigde voertuigen opgehaald voor transport naar een garage. De partijen zullen onderling met de verzekeraar de schade moeten regelen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Wereldwijde computerstoring treft Rotterdam The Hague Airport

De wereldwijde computerstoring zorgt voor ook grote problemen bij luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Vooral het inchecken verloopt...

Tankautospuit Groene Tuin keert terug: volledig hersteld en verbeterd na ongeluk

Rotterdam, 18 juli 2024 – Na een lange periode van afwezigheid is de brandweerwagen van de kazerne Groene...

Maaltijdbezorger overleden bij verkeersongeval op N209 in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 18 juli heeft er een dodelijk ongeval plaatsgevonden op de N209 in Rotterdam. Dit heeft...

Vrouw om het leven gebracht in Zoetermeer, verdachte aangehouden

Zoetermeer - Aan de Weidedreef in Zoetermeer is donderdagochtend een 23-jarige vrouw om het leven gebracht. Het zou...