Spookrijder veroorzaakt ongeval met gewonde Bosdreef Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Bosdreef, Rotterdam – Een spookrijdende automobilist heeft zaterdagmiddag 9 september rond 16.55 uur een ongeluk veroorzaakt op de Bosdreef in Rotterdam. De bestuurder van de auto kwam vanaf de Boszoom de Bosdreef in tegengestelde richting opgereden. Dat gebeurde omdat hij vermoedelijk de bocht te kort had genomen. Eenmaal op de Bosdreef kwam hij ter hoogte van het tankstation een tegenligger tegen en kon gelukkig een frontale aanrijding voorkomen, echter klapte een bestelbus wel achterin de tegenligger.

De bestuurder van de bestelbus kon niet meer op tijd remmen voor zijn voorganger en reed achterin de auto. In die auto zaten een man en een vrouw. De man raakte gewond en moest door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis worden gebracht. De bijrijder, een vrouw, raakte niet gewond.

- Advertisement -

De spookrijder vervoerde op het moment van zijn actie nog drie andere passagiers, waaronder 2 nog jonge kinderen. Gelukkig bleef het voornamelijk bij blikschade, maar dit had natuurlijk veel erger af kunnen lopen. De politie heeft besloten om de man aan te melden voor een EMG (Educatieve Maatregel Gedrag) bij de RDW aan te melden.

Een bergingsbedrijf heeft de twee beschadigde voertuigen opgehaald voor transport naar een garage. De partijen zullen onderling met de verzekeraar de schade moeten regelen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Rotterdam geteisterd door nachtelijke explosies, schade op vijf adressen

Rotterdam - Afgelopen nacht zijn bewoners op Zuid en op Noord vijf keer opgeschrikt door explosies. Op de...

Zwaargewonde na schietpartij Lepelaarsingel Rotterdam

Rotterdam - Maandagavond 25 september rond 20.53 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Daarbij is één persoon ernstig...

Hoofdrijbaan A16 tussen Terbregseplein en Van Brienenoordbrug dicht door ongeluk met motor

Rotterdam - De hoofdrijbaan van de A16 tussen het Terbregseplein en knooppunt Ridderster is afgesloten voor al het...

Motorrijder gewond na aanrijding met vrachtwagen A15 Pernis

Pernis- Op hoofdrijbaan van de snelweg A15 ter hoogte van Pernis heeft maandag een aanrijding plaatsgevonden waarbij een...