Spookrijder veroorzaakt ongeval met gewonde Bosdreef Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Bosdreef, Rotterdam – Een spookrijdende automobilist heeft zaterdagmiddag 9 september rond 16.55 uur een ongeluk veroorzaakt op de Bosdreef in Rotterdam. De bestuurder van de auto kwam vanaf de Boszoom de Bosdreef in tegengestelde richting opgereden. Dat gebeurde omdat hij vermoedelijk de bocht te kort had genomen. Eenmaal op de Bosdreef kwam hij ter hoogte van het tankstation een tegenligger tegen en kon gelukkig een frontale aanrijding voorkomen, echter klapte een bestelbus wel achterin de tegenligger.

De bestuurder van de bestelbus kon niet meer op tijd remmen voor zijn voorganger en reed achterin de auto. In die auto zaten een man en een vrouw. De man raakte gewond en moest door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis worden gebracht. De bijrijder, een vrouw, raakte niet gewond.

- Advertisement -

De spookrijder vervoerde op het moment van zijn actie nog drie andere passagiers, waaronder 2 nog jonge kinderen. Gelukkig bleef het voornamelijk bij blikschade, maar dit had natuurlijk veel erger af kunnen lopen. De politie heeft besloten om de man aan te melden voor een EMG (Educatieve Maatregel Gedrag) bij de RDW aan te melden.

Een bergingsbedrijf heeft de twee beschadigde voertuigen opgehaald voor transport naar een garage. De partijen zullen onderling met de verzekeraar de schade moeten regelen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na steekpartij in tram 1e Middellandstraat Rotterdam

Rotterdam - Een man is zondagavond gewond geraakt bij een steekpartij in een tram op de 1e Middellandstraat...

Baasje laat hond uit in Rotterdam met gigantische open tumor, hond ingeslapen

Rotterdam - De politie heeft zaterdagmorgen een hond in beslag genomen en helaas moeten laten inslapen. De hond...

Drie aanhoudingen na slippartij door lachgasgebruik onder het rijden

Rotterdam - Zondagochtend 12 mei rond 8.10 uur trok een automobilist de aandacht van agenten die op dat...

Dode na steekpartij bij metrostation Marconiplein Rotterdam (video)

Rotterdam - Bij een steekpartij nabij metrostation Marconiplein in Rotterdam is zondagmorgen een persoon om het leven gekomen....