Vliegles voor dronken bestuurder met limousine eindigt tegen gevel bedrijfspand Kleihoogt Berkel en Rodenrijs

Date:

Deel bericht:

Berkel en Rodenrijs – De eigenaar van een limousine heeft in de nacht van zondag op maandag te diep in het glaasje gekeken en zijn auto in de gevel van een bedrijfspand geparkeerd. Het ongeluk gebeurde rond 01.30 uur op de Kleihoogt in Berkel en Rodenrijs. Twee personen raakten gewond.

De bestuurder kwam vanaf de Kleihoogt en reed bij een T-splitsing rechtdoor, vloog over een slootje en tussen twee bloembakken door om vervolgens tegen het pand tot stilstand te komen.

- Advertisement -

Zowel de bestuurder als zijn bijrijder raakten gewond. De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht voor de behandeling van zijn verwondingen. Daar is hij ook aangehouden als verdachte van rijden onder invloed.

De brandweer kwam ter plaatse vanwege een mogelijke een beknelling. Daarvan bleek geen sprake te zijn. Wel bleek de gevel van het pand fors beschadigd te zijn geraakt.

Uit data van de RDW blijkt dat de auto pas sinds augustus in bezit was de nieuwe eigenaren. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Norbert Verhoeff

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Traumahelikopter ingezet voor onwel persoon op kermis Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Vrijdagmiddag 26 april rond 17.50 uur is een persoon op het terrein van...

Woning vol rook door schoorsteenbrand Dilledonk-Zuid Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagavond 25 april is er brand uitgebroken in een schoorsteen van een woning aan de Dilledonk-Zuid...

Grote brand in leegstaand kantoorpand Oosthavenkade Vlaardingen

Vlaardingen - In een groot kantoorpand aan de Oosthavenkade in Vlaardingen is donderdagmorgen rond 07.00 uur een grote...

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...