Drie gewonden na steekpartij in Rotterdam-Centrum

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Zaterdagnacht 23 september rond 5.37 uur zijn er bij een steekpartij in Rotterdam-centrum drie personen gewond geraakt. Twee gewonden werden aangetroffen op de Karel Doormanstraat en één gewonde op de Kruiskade.

Één van de gewonden is naar het ziekenhuis overgebracht, de andere twee werden ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel. Alle drie de betrokkenen zijn aangehouden, hun rol en betrokkenheid wordt onderzocht. Het is nog niet duidelijk wat de locatie is van het steekincident en wat er voorafgaand aan het steekincident is gebeurd. Er zou mogelijk een vuurwapen zijn getrokken, maar daarvan zijn geen sporen aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden.

- Advertisement -

Vanwege het incident is de parkeergarage van het Weena afgesloten. Dat kwam onder andere doordat er een handbrandmelder is geactiveerd, waardoor de brandwerende doeken zijn gezakt. Mensen die hun auto hadden geparkeerd en na een nachtje uit gaan naar huis wilden hebben een flinke tijd moeten wachten voordat ze hun auto konden pakken.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Jongen zwaargewond na kopstoot tegen tunneltje Albert Schweitzerpad Rotterdam

Rotterdam - Een jongen is rond middernacht zwaargewond geraakt bij een ongeluk in een fietstunnel. De jongen zou...

Politie sluit kruising bij Maasboulevard met Boerengatbrug in Rotterdam af voor reconstructie dodelijk ongeval

Rotterdam - De politie sluit zondag 3 december de Maasboulevard in Rotterdam tussen 07.00 en 12.00 uur af...

Waarschuwingsschot gelost tijdens demonstratie tegen wapenbeurs NEDS 2023 Rotterdam Ahoy

Rotterdam - De politie heeft tijdens een demonstratie tegen de wapenbeurs NEDS 2023 in Rotterdam Ahoy een waarschuwingsschot...

Bussen vol met namaakartikelen in beslag genomen in Rotterdam

Rotterdam - Bij een controle gericht op het bestrijden van handel in namaak artikelen zijn dinsdag 28 november...