Koerier slaat drie keer over de kop en belandt in de sloot Parallelweg Noord Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Nieuwerkerk aan den IJssel – Maandagavond 25 september rond 19.30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een pakketbezorger kwam met zijn bestelauto in de berm terecht, raakte een boom en kwam in het water tot stilstand. Wonder boven wonder kwam hij er met alleen een nat pak vanaf.

De brandweer werd in eerste instantie naar de Europalaan in Nieuwerkerk aan den IJssel gestuurd, waarschijnlijk omdat de locatie in het begin niet duidelijk was. Eenmaal aangekomen troffen zij de bestuurder aan op de auto. Met behulp van een brug is hij van de auto afgehaald. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder nagekeken, maar hij hoefde niet naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

De bestuurder zelf verklaarde dat hij op de 60km/u weg met een wiel in de zachte berm terecht kwam, vervolgens wilde hij dat corrigeren, maar dat lukte niet meer. Hij ramde een boom, sloeg meerdere keren over de kop en kwam gelukkig met zijn wielen naar beneden in de sloot tot stilstand. Hij wist zichzelf uit de auto te bevrijden.

Bergingsbedrijf van der Graaf kwam ter plaatse om de auto weer op het droge te krijgen. Één van de berger moest hiervoor zelf het water in om de auto goed vast te kunnen maken. Met behulp van twee bergingsvoertuigen is de auto weer op het droge gehesen.

De chauffeur zelf stond nadat deze weer op het droge stond te kijken naar het wrak. Waarschijnlijk besefte hij op dat moment hoeveel geluk hij heeft gehad en dat hij het kan navertellen. Na wat zoeken in de auto trof hij ook zijn iPhone nog aan in de auto. Deze deed het ondanks het te water raken nog steeds, waarop hij familieleden zelf ook in kennis kon stellen dat alles goed ging.

De nog niet geleverde pakketjes in de auto mogen als verloren worden beschouwd.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Dode man in achtertuin Frankenrade Nieuwerkerk aan den IJssel niet overleden door misdrijf

Nieuwerkerk aan den IJssel - De man die op 10 juli van dit jaar dood werd gevonden in...

Busje met vermoedelijk drugsafval uitgebrand in Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel - In de nacht van donderdag op vrijdag 20 oktober is in Nieuwerkerk aan...

Rijbewijs kwijt na bizarre crash op Hoofdweg-Zuid Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel - Een beginnende automobilist is maandagavond samen met passagiers bij een bizarre crash goed...

Politie rukt uit voor vechtpartij op parkeerplaats sportpark Dorrestein Nieuwerkerk aan den Ijssel

Nieuwerkerk aan den IJssel - De politie is vrijdagavond met veel mankracht uitgerukt voor een melding van een...