Handgranaat in speeltuin was echt, nu bekladding op de deur Groepstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Op de deur van een portiek aan de Groepstraat in Rotterdam is een tekst gespoten om geld te gaan betalen. De tekst werd dinsdagmorgen ontdekt waarop de politie werd gebeld. Twee dagen eerder op zondag werd in een speeltuin een handgranaat gevonden, deze bleek echt meld Rijnmond.

Het vermoeden bestaat dat de bekladding maandagavond laat op de muur is aangebracht. De politie heeft onderzoek gedaan en bekijkt of de incidenten met elkaar te maken hebben. Dat lijkt vooralsnog niet het geval te zijn.

- Advertisement -

Afgelopen zondag vond een 7-jarige jongen een handgranaat in het speeltuintje voor de deur. Het kind was zich van geen kwaad bewust en wilde de pin er tijdens het spelen uittrekken. Een wat oudere jongen wist dat te voorkomen en liet de politie bellen. De politie sloot de straat af en liet de EOD onderzoek verrichten. Uit dat onderzoek bleek dat de granaat echt was.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Twee personen op de vlucht nadat auto op zijn kop in sloot belandt Burgemeester van Reenensingel Gouda

Gouda - De hulpdiensten zijn begin van de middag groots uitgerukt voor een voertuig te water aan de...

Opnieuw drie explosies in Rotterdam

Rotterdam - Opnieuw zijn inwoners uit Rotterdam afgelopen zaterdagavond en nacht opgeschrikt door explosies. In de Heulstraat werd...

Opnieuw explosie bij flat Ooltgensplaathof Rotterdam

Rotterdam - In een flat aan het Ooltgensplaathof in Rotterdam heeft opnieuw een explosie plaatsgevonden. Er zouden door...

Auto raakte te water na inschattingsfout Hatostraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagavond 9 december rond 21.45 uur is een automobilist met zijn auto op de Hatostraat het...