Felle brand verwoest woning Kringdans Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Maandagmiddag 2 oktober rond 16.15 uur is er brand uitgebroken in een woning aan de Kringdans in Capelle aan den IJssel. De buren belden de brandweer omdat ze rookontwikkeling uit het badkamerraam zagen komen. De brandweer rukte vervolgens met meerdere wagens uit.

Ter plaatse bleek dat de bewoner niet thuis was, de brandweer heeft de deur moeten forceren om toegang te krijgen tot de woning. Eenmaal de deur geopend kwam er zwarte rook naar buiten geperst. De brand zelf bleek in de woonkamer te woeden. De brandweer wist het vuur snel onder controle te krijgen.

- Advertisement -

In de woning werden twee lachgas cilinders aangetroffen. Deze zijn veiliggesteld zodat ze door de warmte niet konden ontploffen en overgedragen aan de politie.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De woning is door de brand onbewoonbaar geworden. Ook een naastgelegen woning liep schade op, hiervan is de deur geforceerd door deze open te zagen. Zo wist de brandweer zeker dat de brand niet was doorgeslagen, of dat er sprake was van koolmonoxide in het huis.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie sluit kruising bij Maasboulevard met Boerengatbrug in Rotterdam af voor reconstructie dodelijk ongeval

Rotterdam - De politie sluit zondag 3 december de Maasboulevard in Rotterdam tussen 07.00 en 12.00 uur af...

Waarschuwingsschot gelost tijdens demonstratie tegen wapenbeurs NEDS 2023 Rotterdam Ahoy

Rotterdam - De politie heeft tijdens een demonstratie tegen de wapenbeurs NEDS 2023 in Rotterdam Ahoy een waarschuwingsschot...

Grote uitslaande brand verwoest bovenverdieping van woonhuis Salamanderveen Spijkenisse

Spijkenisse - Woensdagavond 29 November is er een grote brand uitgebroken in een rijtjeswoning aan de Salamanderveen in...

Overval op kledingwinkel Ogér Kruiskade Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 29 November omstreeks 15:03 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een winkel aan de...