Twee aanhoudingen voor explosie Groepstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de Rotterdamse Tarwewijk ging woensdag 27 september rond 15.30 uur een explosie af bij een woning. De woning aan de Groepstraat liep schade op aan een ruit en het portiek. Niemand raakte gewond. Woensdag 4 oktober zijn twee mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze explosie. Het gaat om twee 22-jarige Rotterdammers.

De explosie van 27 september volgde nadat er die maandagavond ervoor een bekladding op de portiek entree van de woning werd geschreven. Ook werd er die zondag een echte handgranaat vlakbij deze woning aan de Groepstraat aangetroffen door kinderen. Of die twee incidenten verband houden met de explosie wordt nog onderzocht. Of de aangehouden verdachten een rol hebben bij de eerdere incidenten is eveneens nog in onderzoek.

- Advertisement -

Omdat het onderzoek nog voort wordt gezet, blijven getuigen en beelden zeer welkom. Heeft u beelden of informatie die relevant kan zijn of als u meer weet over de gepleegde incidenten, neem dan alstublieft contact op. Dat kan via 0900-8844 of het meldformulier op deze site. Als u liever anoniem wilt blijven kan dat ook bij Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. Als en een vertrouwelijk gesprek wilt met het Team Criminele Inlichtingen dan kunt u bellen met 088 – 661 77 34.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Benzine lucht in kelder flatgebouw Meeuwensingel Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Dinsdagavond 7 mei rond 20.56 uur is de brandweer gealarmeerd voor een melding...

Hulpdiensten druk met personen met verward gedrag Mijnsherenlaan Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond 7 mei rond 19.26 uur zijn de hulpdiensten groots opgeroepen voor twee verwarde personen. De personen...

Kransen vernield bij monument ‘De Vallende Ruiter’ in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 mei zijn alle bloemenkransen bij monument 'De...

Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding van verdachten in auto | A16 Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft afgelopen nacht op de A16 een waarschuwingsschot gelost bij de aanhouding van drie...