Verdachte steekincident Dordrecht opnieuw aangehouden

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – Juni 2023 raakte op de Hugo de Grootlaan in Dordrecht een man zwaargewond nadat hij werd gestoken. Een 33-jarige man uit Dordrecht werd aangehouden, maar enkele dagen later vrijgelaten door gebrek aan bewijs. Als gevolg van nieuw bewijs is de man zaterdagochtend opnieuw aangehouden.

Zondag 11 juni rond 4.00 uur ’s ochtends vond het steekincident plaats op de Hugo de Grootlaan. Het slachtoffer was een 37-jarige man uit Dordrecht. Hij liep samen met een vrouw over straat toen hij werd gestoken door een man. Het slachtoffer moest met spoed naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

Enkele dagen na het steekincident, op 17 juni, werd een 33-jarige Dordtenaar aangehouden. Op 20 juni werd hij voorgeleid aan de rechter-commissaris die oordeelde dat er te weinig bewijs was om hem langer vast te houden. Het onderzoek werd daarop voortgezet. Nieuw bewijs wees opnieuw in de richting van de 33-jarige verdachte. Zaterdagochtend is de man in Hoensbroek opnieuw aangehouden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Agenten botsen tijdens spoedrit op andere weggebruiker in Dordrecht, twee gewonden

Dordrecht - Donderdagavond 23 november zijn een agent en automobilist gewond geraakt bij een ongeval op de Laan...

Aanhouding na twee overvallen op supermarkten in Dordrecht

Dordrecht - Woensdagavond 22 november vonden in Dordrecht twee overvallen plaats op supermarkten in Dordrecht. Donderdag wist de...

Man met stoppelbaard overvalt twee supermarkten in Dordrecht

Dordrecht - Een man heeft kort na elkaar twee supermarkten aan het van Eesterenplein en op de Dubbelsteynlaan...

Fietser (70) overleden na aanrijding met trein in Dordrecht

Dordrecht - Een man van 70 is vrijdagmiddag om het leven gekomen bij een aanrijding met een trein...