Politie publiceert foto voortvluchtige schutter Bretly Dorder

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie is dringend op zoek naar Bretly Dorder en verspreid daarom diens foto en naam. De man wordt ervan verdacht 13 oktober dit jaar een 60-jarige bewoner aan het Handelsplein in Rotterdam te hebben doodgeschoten en een week later in Zutphen iemand te hebben gestoken.

Op 13 oktober werd rond 02.45 uur de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand aan het Handelsplein in Rotterdam. Tijdens het blussen werd in de woning een neergeschoten man aangetroffen. Geboden hulp mocht niet meer baten.

- Advertisement -

De politie verdenkt Dorder ervan betrokken te zijn geweest bij dit dodelijke schietincident. Ook wordt hij gelinkt aan een steekpartij in Zutphen in de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 oktober. Daarbij raakte één persoon gewond.

Uiterst gevaarlijk: “Benader niet zelf, bel direct 112”
De politie is op zoek naar Bretly Dorder, maar waarschuwt mensen dat hij uiterst gevaarlijk is en mogelijk vuurwapengevaarlijk. “Het is van het grootste belang dat hij snel wordt aangehouden om verdere incidenten te voorkomen. Als u Bretly Dorder ziet, benader hem dan niet zelf, maar neemt direct contact op met de politie”, zo laat de politie weten.

Mensen die meer informatie hebben over Bretly Dorder en waar hij verblijft, of als mensen nu weten waar hij is, worden gevraagd direct 112 te bellen.


Lees ook:

Dode man met schotwond uit brandende woning aan het Handelsplein in Rotterdam gehaald

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Opnieuw drie explosies in Rotterdam

Rotterdam - Opnieuw zijn inwoners uit Rotterdam afgelopen zaterdagavond en nacht opgeschrikt door explosies. In de Heulstraat werd...

Opnieuw explosie bij flat Ooltgensplaathof Rotterdam

Rotterdam - In een flat aan het Ooltgensplaathof in Rotterdam heeft opnieuw een explosie plaatsgevonden. Er zouden door...

Auto raakte te water na inschattingsfout Hatostraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagavond 9 december rond 21.45 uur is een automobilist met zijn auto op de Hatostraat het...

Gewonde na schietpartij tussen twee auto’s Meester Arendstraat Rotterdam

Rotterdam - In de Meester Arendstraat in Rotterdam heeft vrijdagavond een schietpartij plaatsgevonden, daarbij is vermoedelijk iemand gewond...