Dode en gewonde na ernstig ongeluk A16 Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een zeer ernstig ongeluk op de A16 in Rotterdam is zondagmorgen een automobilist om het leven gekomen, en is één persoon gewond geraakt. Bij het ongeval waren twee auto’s betrokken. Reanimatie van de bestuurder van de voorste auto mocht niet meer baten.

- Advertisement -

Hulpverleners werden zondagmorgen rond 07.00 uur met spoed opgeroepen voor een ongeluk op de A16. Een auto was op de achterzijde ingereden op een andere auto. De witte auto schoof vervolgens nog 300 meter door en kwam daar pas tot stilstand. In deze auto zaten twee personen. De bestuurder werd snel uit de auto gehaald, en de reanimatie werd gestart. Hulp mocht echter niet meer baten, de bestuurder overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De passagier uit de voorste auto raakte ook gewond. Deze is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de andere betrokken auto raakte niet gewond, hij is aangehouden zoals gebruikelijk is bij betrokkenheid van een ernstig ongeluk.

De parallelrijbaan van de A16 in de richting van het Terbregseplein is afgesloten vanaf de van Brienenoordbrug. Het verkeer op de hoofdrijbaan moet over één rijstrook rijden. Het onderzoek naar de toedracht van het ongeluk zal nog een geruime tijd in beslag nemen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Veel schade na woningbrand Bas Jungeriusstraat Rotterdam

Rotterdam - Op de Bas Jungiriusstraat in Rotterdam-Tarwewijk is zondagmiddag rond 12.52 uur brand uitgebroken in een woning....

Twee personen op de vlucht nadat auto op zijn kop in sloot belandt Burgemeester van Reenensingel Gouda

Gouda - De hulpdiensten zijn begin van de middag groots uitgerukt voor een voertuig te water aan de...

Opnieuw drie explosies in Rotterdam

Rotterdam - Opnieuw zijn inwoners uit Rotterdam afgelopen zaterdagavond en nacht opgeschrikt door explosies. In de Heulstraat werd...

Opnieuw explosie bij flat Ooltgensplaathof Rotterdam

Rotterdam - In een flat aan het Ooltgensplaathof in Rotterdam heeft opnieuw een explosie plaatsgevonden. Er zouden door...