Dode en gewonde na ernstig ongeluk A16 Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een zeer ernstig ongeluk op de A16 in Rotterdam is zondagmorgen een automobilist om het leven gekomen, en is één persoon gewond geraakt. Bij het ongeval waren twee auto’s betrokken. Reanimatie van de bestuurder van de voorste auto mocht niet meer baten.

- Advertisement -

Hulpverleners werden zondagmorgen rond 07.00 uur met spoed opgeroepen voor een ongeluk op de A16. Een auto was op de achterzijde ingereden op een andere auto. De witte auto schoof vervolgens nog 300 meter door en kwam daar pas tot stilstand. In deze auto zaten twee personen. De bestuurder werd snel uit de auto gehaald, en de reanimatie werd gestart. Hulp mocht echter niet meer baten, de bestuurder overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De passagier uit de voorste auto raakte ook gewond. Deze is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de andere betrokken auto raakte niet gewond, hij is aangehouden zoals gebruikelijk is bij betrokkenheid van een ernstig ongeluk.

De parallelrijbaan van de A16 in de richting van het Terbregseplein is afgesloten vanaf de van Brienenoordbrug. Het verkeer op de hoofdrijbaan moet over één rijstrook rijden. Het onderzoek naar de toedracht van het ongeluk zal nog een geruime tijd in beslag nemen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Zwaargewonde en auto te water na ongeluk, bestuurder probeert te vluchten | Nieuwe Hoefweg Bleiswijk

Bleiswijk - Een automobilist is afgelopen bij een ongeluk op de Nieuwe Hoefweg in Bleiswijk met zijn auto...

Gewapende overvaller maakt buit bij snackbar aan Oranjeboomstraat in Rotterdam

Rotterdam - Een snackbar aan de Oranjeboomstraat in Rotterdam is het doelwit geworden van een overvaller. De Politie...

Politie deelt naam en foto vermist tienermeisje, voor het laatst gezien bij kermis Rotterdam

Leidschendam, Rotterdam - De Politie vraagt mensen uit te kijken naar de 15-jarige Lusmary Lusita Fermina (roepnaam Loes)...

Motorrijder zwaargewond na aanrijding Pascalweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is dinsdagmorgen rond 07.00 uur zwaargewond geraakt op de Pascalweg in Rotterdam. Motorrijder kwam...