Dode en gewonde na ernstig ongeluk A16 Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een zeer ernstig ongeluk op de A16 in Rotterdam is zondagmorgen een automobilist om het leven gekomen, en is één persoon gewond geraakt. Bij het ongeval waren twee auto’s betrokken. Reanimatie van de bestuurder van de voorste auto mocht niet meer baten.

- Advertisement -

Hulpverleners werden zondagmorgen rond 07.00 uur met spoed opgeroepen voor een ongeluk op de A16. Een auto was op de achterzijde ingereden op een andere auto. De witte auto schoof vervolgens nog 300 meter door en kwam daar pas tot stilstand. In deze auto zaten twee personen. De bestuurder werd snel uit de auto gehaald, en de reanimatie werd gestart. Hulp mocht echter niet meer baten, de bestuurder overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De passagier uit de voorste auto raakte ook gewond. Deze is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de andere betrokken auto raakte niet gewond, hij is aangehouden zoals gebruikelijk is bij betrokkenheid van een ernstig ongeluk.

De parallelrijbaan van de A16 in de richting van het Terbregseplein is afgesloten vanaf de van Brienenoordbrug. Het verkeer op de hoofdrijbaan moet over één rijstrook rijden. Het onderzoek naar de toedracht van het ongeluk zal nog een geruime tijd in beslag nemen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Wereldwijde computerstoring treft Rotterdam The Hague Airport

De wereldwijde computerstoring zorgt voor ook grote problemen bij luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Vooral het inchecken verloopt...

Tankautospuit Groene Tuin keert terug: volledig hersteld en verbeterd na ongeluk

Rotterdam, 18 juli 2024 – Na een lange periode van afwezigheid is de brandweerwagen van de kazerne Groene...

Maaltijdbezorger overleden bij verkeersongeval op N209 in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 18 juli heeft er een dodelijk ongeval plaatsgevonden op de N209 in Rotterdam. Dit heeft...

Vrouw om het leven gebracht in Zoetermeer, verdachte aangehouden

Zoetermeer - Aan de Weidedreef in Zoetermeer is donderdagochtend een 23-jarige vrouw om het leven gebracht. Het zou...