Veel schade na aanrijding tussen personenauto’s Hoofdweg Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Op de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel heeft vrijdagavond 27 oktober een ongeluk plaatsgevonden tussen twee personenvoertuigen. Één van de automobilisten was door rood gereden en reed vol in de zijkant van de andere auto. Er raakte gelukkig niemand gewond.

De politie was snel ter plaatse, en liet voor de zekerheid een ambulance ter plaatse komen. Zij hebben alle inzittenden waaronder twee kinderen gecontroleerd op mogelijk letsel, daar bleek geen sprake van te zijn. De kinderen hebben van de politie een traumabeertje gekregen voor de schrik.

- Advertisement -

De twee auto’s zijn fors beschadigd geraakt door het ongeval. Extra zuur was het voor de eigenaar van de Mazda, hij maakte zijn eerste proefritje samen met een vriend naar de McDonalds, de auto waar hij in reed was gloednieuw en stond pas sinds 15.00 uur in de middag op naam.

Of de auto nog gemaakt zal worden, valt nog te bezien, de schade is fors. Een wiel stond scheef, de zijkant was gebutst en een airbag is uitgegaan. De andere wat oudere auto moet als verloren worden beschouwd. Een bergingsbedrijf heeft beide auto’s opgehaald.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Veel schade na explosie door zwaar vuurwerk Pelgrimstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een portiekwoning aan de Pelgrimstraat in Rotterdam is maandagavond rond 22.53 uur veel schade aan...

Cocaïnewasserij aangetroffen in woning Acaciastraat Ridderkerk

Ridderkerk - In een hoekwoning aan de Acaciastraat in Ridderkerk is maandagavond een cocaïnewasserij aangetroffen. Buurtbewoners schakelde de...

Auto belandt in water Oude Maas in Heinenoord

Heinenoord - Vandaag is een auto te water geraakt in de Oude Maas ter hoogte van de Boonsweg...

Wereldwijde computerstoring treft Rotterdam The Hague Airport

De wereldwijde computerstoring zorgt voor ook grote problemen bij luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Vooral het inchecken verloopt...