Beschonken bestuurder verliest macht over het stuur en belandt op zijn dak snelweg A4 Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

Hoogvliet – Vrijdagmiddag 3 november om 15:28 zijn er meerdere meldingen binnengekomen van een ongeluk op de afrit van de snelweg A4 richting Hoogvliet.

Doordat er meerdere meldingen werden gemaakt van het ongeval en er niet bekend was of er letsel aanwezig was kwamen de hulpdiensten met man en macht richting de afrit om hulp te verlenen aan eventuele slachtoffers. Wonder boven wonder bleek er van letsel geen spraken te zijn, en kon de bestuurder van het voertuig zelf uit zijn voertuig kruipen om nagekeken te worden in een ambulance.

- Advertisement -

Na kort onderzoek in de ambulance werd er bij de bestuurder een blaastest afgenomen, spijtig voor hem want hij heeft iets te diep in het glaasje gekeken. Vervolgens is de bestuurder meegenomen naar het bureau om daar nog een blaastest te doen om te kijken hoeveel hij daadwerkelijk te veel op heeft.

Een berger heeft het voertuig weer op zijn wielen gezet en vervolgens meegenomen, waarna de afrit weer vrijgegeven kon worden voor het overige verkeer.

Foto’s: Danique

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Ambulance rijdt zichzelf vast onderweg naar melding Winston Churchilllaan Spijkenisse

Spijkenisse - Een slachtoffer van een verkeersongeluk moest dinsdagmorgen iets langer wachten op zijn ambulance dan normaal. De...

Woning onbewoonbaar door mogelijk brandstichting Zaagmolenstraat Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 27 november rond 12.47 uur is er brand uitgebroken in een woning. De brand is...

Overleden vrouw en zwaargewonde man bij woning Rijswijk: “intens verdrietig en tragisch”

Rijswijk - In de nacht van zaterdag op zondag 26 november heeft de politie een overleden vrouw aangetroffen...

Twee zwaargewonden en reanimatie na ongeluk voor de deur van brandweerkazerne Schiedam

Schiedam - Zaterdagavond 25 november rond 22.30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden voor de brandweerkazerne aan de...