Code geel voor Noord- en Zuid-Holland vanwege windstoten

Date:

Deel bericht:

Het KNMI heeft voor de kustprovincies Noord- en Zuid-Holland code geel uitgegeven. Vanaf 14.00 tot 19.00 uur worden er zware windstoten verwacht. De windstoten zullen gepaard gaan met snelheden van zo’n 80 km/u in het binnenland tot 90 km/u aan de kust.

De windstoten zullen in Zuid-Holland van 14.00 uur tot 18.00 uur plaatsvinden. In Noord-Holland is dat een uur later. De windstoten zullen voornamelijk plaatsvinden tijdens de regenbuien en komen uit een westelijke richting.

- Advertisement -

De waarschuwing geldt voor het verkeer en buitenactiviteiten. Zo zwaar als afgelopen donderdag zal het niet worden. Wel bestaat de kans dat verzwakte bomen om zouden kunnen vallen. In de loop van de avond nemen de windstoten weer in kracht af.

Aankomende week wordt een guur weertype met veel regen en wind verwacht. Dat komt door een nieuwe depressie welke boven Groot-Brittannië ontstaat.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Veel schade na explosie door zwaar vuurwerk Pelgrimstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een portiekwoning aan de Pelgrimstraat in Rotterdam is maandagavond rond 22.53 uur veel schade aan...

Cocaïnewasserij aangetroffen in woning Acaciastraat Ridderkerk

Ridderkerk - In een hoekwoning aan de Acaciastraat in Ridderkerk is maandagavond een cocaïnewasserij aangetroffen. Buurtbewoners schakelde de...

Auto belandt in water Oude Maas in Heinenoord

Heinenoord - Vandaag is een auto te water geraakt in de Oude Maas ter hoogte van de Boonsweg...

Wereldwijde computerstoring treft Rotterdam The Hague Airport

De wereldwijde computerstoring zorgt voor ook grote problemen bij luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Vooral het inchecken verloopt...