Gezin opnieuw slachtoffer van explosie Spechtstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een gezin met kinderen is afgelopen nacht opnieuw slachtoffer geworden van een aanslag op hun woning. Rond 02.45 uur werd er bij hun woning een explosief tot ontploffing gebracht. Door de explosie – vermoedelijk met een brandbom – ontstond er brand bij de voordeur.

Bij aankomst van de brandweer was het vuur al gedoofd, Zij hebben nog wel een controle uitgevoerd. De bewoners van het huis konden hun gelukkig veilig verlaten. Ook de buren moesten tijdelijk hun huis uit. Na het meten op koolmonoxide door de brandweer konden zij weer terug naar huis.

- Advertisement -

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van de explosie. Afgelopen week was het ook al raak bij de woning. De houten plaat van de schade van afgelopen week zat nog op de deur.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Felle brand in portiekwoning Jan Kruijffstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Jan Kruijffstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed....

Medewerker politie Rotterdam moet straf krijgen voor WhatsApp-berichten

Een medewerker van de politie-eenheid Rotterdam moet disciplinaire maatregelen ondergaan vanwege het versturen van grensoverschrijdende en discriminerende berichten...

Twee belgen aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht na achtervolging vanuit Rotterdam

Rotterdam - Een levensgevaarlijke achtervolging door Rotterdam begon woensdagnacht op de Abraham van Stolkweg en eindigde uiteindelijk op...

Woning verwoest door brand Abtsweg Rotterdam

Rotterdam - Een woning aan de Abtsweg in Rotterdam is in de nacht van donderdag op vrijdag grotendeels...