Man overlijdt tijdens abseilen van flat in Heerlen

Date:

Deel bericht:

Heerlen – Een man is afgelopen nacht om het leven gekomen nadat hij probeerde te abseilen van een flat aan de Peter Schunckstraat in Heerlen. De politie meldt dat de man door een nog onbekende oorzaak ten val is gekomen tijdens het abseilen, hulpverleners konden niets meer voor hem betekenen.

De politie heeft afgelopen nacht uitgebreid onderzoek verricht. Daaruit bleek dat het slachtoffer samen met een kennis met een klimtouw wilde afdalen van het dak van het hoge flatgebouw. Daarbij is iets mis gegaan waardoor de man naar beneden is gevallen. De politie gaat vooralsnog uit van een noodlottig ongeval.

- Advertisement -

Abseilen doe je door met een touw langs een steile muur naar beneden af te dalen. Dat gebeurt onder andere met een harnas en speciale materialen. Wat er precies is misgegaan wordt nog onderzocht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie zoekt getuigen van brandstichting kindergraf in Heerlen

Heerlen - Dinsdag 13 juni werd ontdekt dat een kindergrafje op de begraafplaats aan de Kampstraat in Heerlen...