Nieuwe aanhoudingen in onderzoek fatale steekpartij op Molièreweg in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft maandag 6 november twee nieuwe aanhoudingen verricht in verband met de fatale mishandeling en steekpartij op de Molièreweg. Een 71-jarige man kwam daarbij te overlijden. Het totaal aantal aangehouden verdachten komt daarmee op drie.

Op de bewuste avond van woensdag 27 september ontstond er onenigheid tussen een 71-jarige man en een andere groep. Er ontstond een grote vechtpartij op straat en de oudere man werd hierbij ook gestoken. Ook de hond van het slachtoffer raakte gewond. Zo’n tien personen zouden hierna zijn weggerend.

- Advertisement -

Het slachtoffer overleed aan zijn verwondingen. De politie startte een onderzoek op. Diezelfde avond werd door de politie al een 53-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Hij zit nog altijd vast.

Twee nieuwe aanhoudingen
Het verdere onderzoek leidde tot de aanhouding van twee nieuwe verdachten op maandagochtend 6 november. Het gaat om een 35-jarige man uit Den Haag en een 56-jarige man uit Rotterdam. De politie laat weten dat beide mannen worden verdacht van betrokkenheid bij de fatale mishandeling.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Opnieuw explosie bij flat Ooltgensplaathof Rotterdam

Rotterdam - In een flat aan het Ooltgensplaathof in Rotterdam heeft opnieuw een explosie plaatsgevonden. Er zouden door...

Auto raakte te water na inschattingsfout Hatostraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagavond 9 december rond 21.45 uur is een automobilist met zijn auto op de Hatostraat het...

Gewonde na schietpartij tussen twee auto’s Meester Arendstraat Rotterdam

Rotterdam - In de Meester Arendstraat in Rotterdam heeft vrijdagavond een schietpartij plaatsgevonden, daarbij is vermoedelijk iemand gewond...

Extinction Rebellion blokkeert meerdere wegen in de Europoort

Eind van de ochtend, om 11:30 uur, is Extinction Rebellion gestart met het blokkeren van de Moezelweg in...