Automobilist (18) overleden bij ongeval op A12 bij Ede, twee personen aangehouden

Date:

Deel bericht:

Ede – In de nacht van dinsdag op woensdag heeft er een ernstig ongeval tussen twee auto’s plaatsgevonden op de A12 ter hoogte van Ede. Een 18-jarige automobilist uit Nieuwegein is daarbij om het leven gekomen. Twee personen zijn aangehouden.

Rond half een ’s nachts vond het ongeval plaats. Wat er precies is gebeurd, wordt nog onderzocht. De auto waarin de Nieuwegeiner reed, sloeg over de kop. De 18-jarige man kwam daarbij te overlijden. Verder zat er niemand anders in dat voertuig. In het tweede voertuig zaten twee mannen uit Utrecht van 30 en 45 jaar oud. Een is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

- Advertisement -

De politie laat weten dat beide Utrechters onder invloed verkeerden en daarop zijn aangehouden. Hun rol bij het fatale ongeval wordt nader onderzocht. De politie heeft ook urenlang onderzoek gedaan om sporen veilig te stellen. De snelweg was daardoor geruime tijd dicht.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie toont in Opsporing Verzocht beelden van verdachten 20 autobranden in Ede

Ede - Het televisieprogramma Opsporing Verzocht heeft dinsdagavond beelden getoond van drie jongens die ervan worden in zes...

Twintig auto’s verwoest door meerdere brandstichtingen in Ede

Ede - In de nacht van maandag op dinsdag heeft een pyromaan in de wijk Veldhuizen in Ede...