Bandenprikker actief in Leidschendam

Date:

Deel bericht:

Leidschendam – De politie waarschuwt voor een actieve bandenprikker in de omgeving van het oude centrum van de Zuid-Hollandse plaats. Mensen die informatie hebben, worden gevraagd contact op te nemen.

De wijkagent laat weten dat er meerdere nachten op de Rijnlandstraat en Landscheidingstraat meerdere auto’s het doelwit waren van het vandalisme. Met vermoedelijk een mes zijn de banden ervan lekgestoken.

- Advertisement -

“De benadeelden werden door dit zinloze geweld opgezadeld met een behoorlijke kostenpost”, aldus wijkagent John Heij. “Het gevoel van veiligheid in de buurt wordt op deze manier flink op de proef gesteld.”

Getuigenoproep
De wijkagent vraagt mensen die toevallig iets verdachts gezien hebben, of camerabeelden hebben uit de omgeving waarop iets verdachts te zien is rondom geparkeerde voertuigen, om contact op te nemen. Dit kan rechtstreeks via de wijkagent of via het algemene politienummer (0900-8844). Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Extinction Rebellion blokkeert meerdere wegen in de Europoort

Eind van de ochtend, om 11:30 uur, is Extinction Rebellion gestart met het blokkeren van de Moezelweg in...

Man overleden in politiecel, Rijksrecherche doet onderzoek Rotterdam

Rotterdam - Een 60-jarige man uit Rotterdam is op 7 december na een verblijf in een politiecel in...

Zeer grote uitslaande brand verwoest gerefomeerde Bethelkerk Oranjestraat Rotterdam-Overschie (video)

Rotterdam - In de Bethelkerk aan de Oranjestraat in Rotterdam-Overschie is woensdagavond 6 december rond 22.40 uur een...

Man zwaargewond na botsing tegen boom Westdijk Dirksland

Dirksland - Een man is woensdagavond 6 december ernstig gewond geraakt door een éénzijdig ongeval op de Westdijk...