Mogelijk gewapende man dringt basisschool binnen in Oisterwijk

Date:

Deel bericht:

Oisterwijk – In Oisterwijk (Noord-Brabant) is dinsdagochtend 14 november een mogelijk gewapende man een basisschool binnengedrongen. De kinderen en leraren zijn in veiligheid gebracht. De politie is nog op zoek naar de man.

Rond acht uur ’s ochtends werd de politie gebeld over een agressieve man die mogelijk met een geweer de basisschool aan de Willem de Zwijgerlaan was binnengegaan. De politie heeft de omgeving afgezet. De school en omringende woningen zijn ontruimd. Mensen worden opgevangen bij een zwembad in de buurt. Ouders kunnen daar hun kinderen ophalen.

- Advertisement -

De politie zou de school inmiddels hebben doorzocht, maar niemand hebben aangetroffen. Er wordt nog in de omgeving naar hem gezocht. Volgens de politie gaat het om een lichtgetinte man van ongeveer 30 jaar oud, 1.80 meter lang, slank postuur, zwart krullend haar en baardje. Hij zou een grijze joggingbroek dragen met een rood shirt en nektasje.

Mensen worden opgeroepen een eventuele verdachte absoluut niet zelf te benaderen, maar direct 112 te bellen. Bel ook voor andere tips naar het noodnummer.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie sluit kruising bij Maasboulevard met Boerengatbrug in Rotterdam af voor reconstructie dodelijk ongeval

Rotterdam - De politie sluit zondag 3 december de Maasboulevard in Rotterdam tussen 07.00 en 12.00 uur af...

Waarschuwingsschot gelost tijdens demonstratie tegen wapenbeurs NEDS 2023 Rotterdam Ahoy

Rotterdam - De politie heeft tijdens een demonstratie tegen de wapenbeurs NEDS 2023 in Rotterdam Ahoy een waarschuwingsschot...

Grote uitslaande brand verwoest bovenverdieping van woonhuis Salamanderveen Spijkenisse

Spijkenisse - Woensdagavond 29 November is er een grote brand uitgebroken in een rijtjeswoning aan de Salamanderveen in...

Overval op kledingwinkel Ogér Kruiskade Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 29 November omstreeks 15:03 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een winkel aan de...