Vrouw belandt onder vrachtwagen in centrum Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Vrijdagochtend 17 november is een oudere dame zwaargewond geraakt toen ze met haar fiets onder een vrachtwagen belandde op het Korte Voorhout in de Haagse binnenstad.

Het ongeval gebeurde rond kwart over elf. De vrachtwagen maakte een bocht en zag hierbij een vrouw over het hoofd. Het slachtoffer belandde met fiets en al onder de vrachtwagen. De chauffeur had kennelijk niks in de gaten en reed nog tientallen meters verder met de vrouw er nog onder.

- Advertisement -

Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en een traumahelikopter landde op het Malieveld. Brandweerlieden wisten het voertuig iets omhoog te krijgen, zodat de vrouw eronderuit kon worden gehaald. Ze is niet veel later met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het nu met haar gaat, is niet bekend.

De chauffeur van de vrachtwagen is door de politie weggehaald van de plek van het incident en heeft op het bureau een verklaring afgelegd. De politie heeft ter plaatse nog sporenonderzoek verricht. De weg is daarom tijdelijk afgesloten geweest, wat voor enige verkeershinder zorgde.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man zwaargewond na val met fiets Kringdans Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Een man is woensdagmiddag zwaargewond geraakt na een val met zijn fiets op...

Veel schade na explosie door zwaar vuurwerk Pelgrimstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een portiekwoning aan de Pelgrimstraat in Rotterdam is maandagavond rond 22.53 uur veel schade aan...

Cocaïnewasserij aangetroffen in woning Acaciastraat Ridderkerk

Ridderkerk - In een hoekwoning aan de Acaciastraat in Ridderkerk is maandagavond een cocaïnewasserij aangetroffen. Buurtbewoners schakelde de...

Auto belandt in water Oude Maas in Heinenoord

Heinenoord - Vandaag is een auto te water geraakt in de Oude Maas ter hoogte van de Boonsweg...