Vrouw belandt onder vrachtwagen in centrum Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Vrijdagochtend 17 november is een oudere dame zwaargewond geraakt toen ze met haar fiets onder een vrachtwagen belandde op het Korte Voorhout in de Haagse binnenstad.

Het ongeval gebeurde rond kwart over elf. De vrachtwagen maakte een bocht en zag hierbij een vrouw over het hoofd. Het slachtoffer belandde met fiets en al onder de vrachtwagen. De chauffeur had kennelijk niks in de gaten en reed nog tientallen meters verder met de vrouw er nog onder.

- Advertisement -

Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en een traumahelikopter landde op het Malieveld. Brandweerlieden wisten het voertuig iets omhoog te krijgen, zodat de vrouw eronderuit kon worden gehaald. Ze is niet veel later met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het nu met haar gaat, is niet bekend.

De chauffeur van de vrachtwagen is door de politie weggehaald van de plek van het incident en heeft op het bureau een verklaring afgelegd. De politie heeft ter plaatse nog sporenonderzoek verricht. De weg is daarom tijdelijk afgesloten geweest, wat voor enige verkeershinder zorgde.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij woning Charlie Shaverslaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Charlie Shaverslaan in Rotterdam-Zevenkamp is dinsdagavond rond 20.00 uur een explosief...

Twee doden gevonden in hotel Wassenaar

Wassenaar - In de vroege ochtend van dinsdag 22 oktober zijn twee overleden personen aangetroffen in een hotel...

Flinke schade nadat personenauto geparkeerde auto raakt, Noordeinde (Waddinxveen)

Waddinxveen - Maandagavond rond 22.50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op het Noordeinde in Waddinxveen....

Mogelijke brand in supermarkt aan de Bosweg in Gouda

Gouda - Vanochtend rond 5 over 9 werd de brandweer gealarmeerd voor een vreemde lucht op straat aan...