Man met stoppelbaard overvalt twee supermarkten in Dordrecht

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – Een man heeft kort na elkaar twee supermarkten aan het van Eesterenplein en op de Dubbelsteynlaan West in Dordrecht overvallen. In beide gevallen dreigde hij met een vuurwapen en ging er met geld vandoor. De politie spreekt graag met getuigen.

Even na 20:30 uur vond de eerste overval plaats op het van Eesterenplein. De donker geklede man eiste geld en vertrok met een onbekend geldbedrag. Even voor 21:00 uur was het bij de tweede supermarkt op de Dubbelsteynlaan West raak. Ook hier werd een vuurwapen getoond en geld buit gemaakt. Het supermarktpersoneel bleef ongedeerd maar geschrokken achter.

- Advertisement -

Uit eerste gesprekken met getuigen blijkt dat het vermoedelijk om dezelfde dader gaat, een lange donker geklede man met een stoppelbaard. Hij is nog niet aangehouden. Heeft u iets gezien of gehoord? Heeft u beelden? Laat het de politie weten.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie doet ramen sneuvelen bij bedrijfspand Vierlinghstraat Dordrecht

Dordrecht - Bij een bedrijfspand aan de Vierlinghstraat in Dordrecht is afgelopen nacht rond 04.30 uur een explosief...

Tientallen spuitbussen ontploft in achtertuin van woning Johan Willem Frisostraat Dordrecht

Dordrecht - Dinsdagmiddag zijn er door een brand tientallen spuitbussen ontploft in een achtertuin van een woning in...

Man (57) overleden met fiets in sloot gevonden

Dordrecht - Een 57-jarige man is donderdagmiddag overleden in het water langs de Abel Tasmanstraat in Dordrecht aangetroffen....

Afgelopen nacht opnieuw explosies in regio Rotterdam

Rotterdam - Afgelopen nacht is het opnieuw onrustig geweest door verschillende explosies. Het was raakt in Rotterdam-Middellabd en...