Overleden vrouw en zwaargewonde man bij woning Rijswijk: “intens verdrietig en tragisch”

Date:

Deel bericht:

Rijswijk – In de nacht van zaterdag op zondag 26 november heeft de politie een overleden vrouw aangetroffen in een woning aan de Lange Dreef in Rijswijk. Buiten werd een zwaargewonde man aangetroffen. Inmiddels laat de politie weten dat de vrouw is doodgeschoten.

De politie laat weten dat ze rond 01.00 uur een melding kregen van een zwaargewonde vrouw in een woning. De vrouw, de 45-jarige bewoonster, werd in de woning aangetroffen en er werd geprobeerd haar te reanimeren, maar de hulp mocht niet meer baten. De vrouw bleek te zijn neergeschoten.

- Advertisement -

Agenten doorzochten de omgeving en troffen toen een zwaargewonde man aan. Het blijkt de 49-jarige bewoner van het huis. Hij is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Het is niet bekend gegaan of de man ook is beschoten, of dat hij ander letsel heeft opgelopen. Wel laat de politie weten dat de man is aangemerkt als verdachte.

Reactie burgemeester
Burgemeester Huri Sahin van de Gemeente Rijswijk heeft zondagochtend gereageerd op de gebeurtenissen van afgelopen nacht: “Vannacht heeft in onze stad een afschuwelijke gebeurtenis plaatsgevonden. Intens verdrietig en tragisch. Mijn gedachten gaan uit naar de kinderen, de familie en nabestaanden. Ook denk ik aan de buurtbewoners die geraakt zullen zijn door deze tragische gebeurtenis.”
 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man gewond na schietincident in woning Nieuwe Maasstraat Schiedam

Schiedam - Zondagavond 3 maart rond 19.12 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Het schietincident vond plaats in een...

Automobilist (23) overleden bij ongeval op Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel (video)

Capelle a/d IJssel - In de nacht van zaterdag op zondag 3 maart is een 23-jarige Rotterdammer komen...

Stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen bij woning Noordsingel Rotterdam

Rotterdam - Vrijdag ochtend heeft de politie het stoffelijk overschot van een man aangetroffen bij een woning aan...

Binnenvaartschip met containers vaart tegen Willemsbrug en verliest containers

Rotterdam - Vrijdagochtend om 07:35 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident bij de Willemsbrug in Rotterdam....