Felle brand in schoorsteen Hoge Rijndijk Nieuwerbrug aan den Rijn

Date:

Deel bericht:

Nieuwerbrug aan den Rijn – In een woning aan de Hoge Rijndijk in Nieuwerbrug aan den Rijn is zaterdagavond rond 22.45 uur brand ontstaan. De schoorsteen vatte door een nog onbekende oorzaak vlam en zorgde voor flink wat rookontwikkeling. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar middelbrand.

De brand zit in het schoorsteenkanaal, er zal deels gesloopt moeten worden om de brand volledig te kunnen blussen. Hoelang dit gaat duren is nog niet bekend. De bewoners zijn momenteel in de buurt opgevangen. Voor zover bekend is er geen sprake van gewonden.

- Advertisement -

Foto’s: Remco Gerritsen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Twee inbrekers aangehouden op A12 bij Gouda

Nieuwerbrug aan den Rijn / Gouda - De politie heeft donderdagmiddag 30 april twee inbrekers op aangehouden op...