Opnieuw drie explosies in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Opnieuw zijn inwoners uit Rotterdam afgelopen zaterdagavond en nacht opgeschrikt door explosies. In de Heulstraat werd er vuurwerk in brievenbussen gestopt en op de Strevelsweg werd een voordeur vernield door een explosies.

Heulstraat

Rond 23.40 uur belden bewoners in de Heulstraat de brandweer na een oorverdovende klap. Eenmaal aangekomen bleek er rook te staan in het portiek en de brievenbussen vernield door vuurwerk. Getuigen zagen een aantal jongens wegrennen. Het gaat hier vermoedelijk niet om een explosie die gericht is geweest op een persoon.

- Advertisement -
Strevelsweg

Rond 01.17 uur was het raak op de Strevelsweg in Rotterdam. Een explosief werd bij een deur tot ontploffing gebracht. Er ontstond een gat in de deur en op straat lagen glasscherven van gebroken ruiten.

Ooltgensplaatweg

Op de Ooltgensplaatweg werd rond 02.14 uur een explosief tot ontploffing gebracht. Volgens de politie is er een portiek getroffen door de explosie. Het portiek raakte beschadigd doordat er meerdere ruiten zijn gesprongen. De brandweer rukte uit met een speciaal Quick Response Team, maar ter plekke bleek er geen sprake te zijn van brand. Op 26 november was het portiek ook al doelwit van een aanslag.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Gevluchte Spanjaard (36) in Rotterdam aangehouden na eerder ongeval bij Den Hoorn

Regio - Zondagmiddag 3 maart heeft de Politie een 36-jarige man uit Spanje aangehouden, nadat hij eerder op...

Lading van vuilniswagen vliegt in de brand Anatole Franceplaats Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 1 maart rond 15.35 uur is er brand uitgebroken in een vuilniswagen aan de Anatole...

Stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen bij woning Noordsingel Rotterdam

Rotterdam - Vrijdag ochtend heeft de politie het stoffelijk overschot van een man aangetroffen bij een woning aan...

Binnenvaartschip met containers vaart tegen Willemsbrug en verliest containers

Rotterdam - Vrijdagochtend om 07:35 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident bij de Willemsbrug in Rotterdam....