Vrouw (25) gewond na schietpartij, vier verdachten aangehouden Posweg Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

Hoogvliet – Een 25-jarige vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag gewond aangetroffen aan de Lengweg ter hoogte van de Posweg in Hoogvliet. Zij is naar het ziekenhuis vervoerd. Inmiddels zijn er 5 aanhoudingen verricht. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Zaterdag op zondagnacht kreeg de politie rond 4.35 uur meerdere meldingen dat er gevochten werd op de Lengweg ter hoogte van de Posweg in Hoogvliet. Ook kwamen meldingen binnen dat er een schot gehoord was. Toen de agenten daar aankwamen, troffen ze een gewonde vrouw van 25 jaar aan. Zij bleek een schotwond te hebben, maar ook flink gewond te zijn aan onder meer haar hoofd. Nadat er direct hulp aan haar verleend is, heeft de ambulance haar vervoerd naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

Vijf aanhoudingen
Vijf mensen zijn aangehouden voor betrokkenheid bij deze schietpartij/ mishandeling. Het gaat om een 18-jarige man uit Rotterdam, en drie 24-jarige mannen uit Amsterdam, Spijkenisse en Capelle a/d IJssel. Deze mannen zijn allereerst gehoord als getuigen, waarna zij aangehouden zijn. Zij zitten vast en worden verhoord. Ook is de 25-jarige gewonde vrouw aangehouden. Er is een onderzoek gestart en nog steeds gaande. Momenteel wordt bekeken wat ieders rol is geweest tijdens deze gebeurtenis. Zo worden er camerabeelden uitgekeken en getuigen verhoord. Mogelijk waren nog meerdere andere personen betrokken bij de vechtpartij.

Heeft u informatie of beelden?
Graag maken wij het beeld van die avond compleet, zodat we weten wat er zich tijdens deze nacht heeft afgespeeld. Mogelijk zijn deze personen eerder die avond of nacht aanwezig geweest bij een feest bij het partycentrum aan de Lengweg. Mocht u daar iets gezien hebben? Gefilmd hebben of andere camerabeelden hebben? Of is u op de route tussen het partycentrum en de Lengweg ter hoogte van de Posweg iets opgevallen? Deze informatie kan de politie erg helpen.  Neemt u dan contact op met de politie. Informatie delen kan ook anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Brand in kruipruimte van woning na het branden van onkruid Oberonhof Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - In de kruipruimte van een woning aan de Oberonhof in Hoogvliet is Vrijdagavond brand uitgebroken....

Stoffelijk overschot 81-jarige man aangetroffen in sloot Cromme Meth Hoogvliet

Hoogvliet - In een sloot aan de Cromme Meth in Rotterdam-Hoogvliet is vrijdagmiddag het stoffelijk overschot van een...

Geparkeerde auto gaat in vlammen op Griede Hoogvliet

Hoogvliet - In de nacht van zondag op maandag is er brand uitgebroken in een geparkeerde auto aan...

Verdachte aangehouden voor schietincident Koolwitjespad Hoogvliet

Hoogvliet / Rotterdam - De Koninklijke Marechaussee heeft op woensdagmiddag 27 maart een 38- jarige man uit Veendam...