Politie houdt 26-jarige Rotterdammer aan voor explosies loodgieterbedrijf Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 26-jarige Rotterdammer is aangehouden als verdachte van betrokkenheid bij een explosie. Kort daarvoor ontplofte er bij de woning van een loodgieter uit Vlaardingen op de Gretha Hofstralaan een explosief. Hierdoor ontstond er veel schade, en het was inmiddels de vijfde aanslag op panden van de Vlaardingse loodgieter.

Afgelopen nacht ontplofte er dus opnieuw een explosief. In de nacht ervoor ging een ander geplaatst explosief niet af, de EOD kwam ter plaatse om het pakketje onschadelijk te maken. Deze lag bij de voordeur van de woning. De woning en zijn bedrijfspanden waren op dat moment al gesloten door de burgemeester. De explosieven werden ondanks camera toezicht toch geplaatst.

- Advertisement -

Dankzij de camera welke gericht stond op de woning en omgeving kon de politie afgelopen nacht al snel op de Mijnsherenlaan in Rotterdam-Zuid een auto staande houden. De inzittende wordt verdacht van betrokkenheid bij de explosie. Of hij ook betrokken is geweest bij de andere explosies wordt onderzocht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Motorrijder (59) overleden na ongeluk Galgkade Vlaardingen

Vlaardingen - Een 59-jarige motorrijder uit Schiedam is vrijdagavond rond 18.50 uur om het leven gekomen bij een...

Grote brand in leegstaand kantoorpand Oosthavenkade Vlaardingen

Vlaardingen - In een groot kantoorpand aan de Oosthavenkade in Vlaardingen is donderdagmorgen rond 07.00 uur een grote...

Drugslab 5e Industriestraat in Vlaardingen ontmanteld

Vlaardingen - Een groot drugslab in een bedrijfspand aan de 5e Industriestraat in Vlaardingen is woensdag door een...

Steekpartij aan de Johannes Muldersstraat in Vlaardingen

Zaterdagavond rond zes uur werd een steekpartij gemeld aan de Johannes Muldersstraat in Vlaardingen. Daar hadden twee mannen...