Hulpdiensten massaal uitgerukt voor neergestort modelvliegtuigje Noordzeeweg Rozenburg

Date:

Deel bericht:

Europoort Rotterdam – Vrijdagochtend 15 december rond 11.30 uur belde een bewoner vanuit Maassluis dat hij een stuntvliegtuig had zien crashen in het Calandkanaal in Rotterdam. Het bleek gelukkig om een misverstand te gaan, het bleek een modelvliegtuigje te zijn welke was neergestort.

De brandweer rukte vervolgens met meerdere voertuigen en mankracht, waaronder brandweerduikers uit naar de plek van het ongeval. De ambulancedienst zette meerdere ambulances en een traumahelikopter in. Omdat niet duidelijk was of er daadwerkelijk een vliegtuig was gecrasht is uit voorzorg groot opgeschaald door de hulpdiensten. Eenmaal ter plaatse werd al snel duidelijk dat er van een luchtvaartcrash met een groot sportvliegtuigje geen sprake was.

- Advertisement -

Een lid van de modelclub EMCR aan de Noordzeeweg in Rozenburg was aan het vliegen met een modelvliegtuig. Deze is door onbekende oorzaak in het water gecrasht. Het zou gaan om een vliegtuigje van een meter lang volgens de woordvoerster van de Veiligheidsregio. Er is verder niemand gewond geraakt.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Negen jaar gevangenisstraf geëist voor doodsteken restauranthouder in Rozenburg

Rozenburg - Donderdag 28 maart heeft het Openbaar Ministerie (OM) negen jaar gevangenisstraf geëist tegen een 52-jarige man...

Man spuit met pepperspray in supermarkt Laan van Nieuw Blankenburg Rozenburg

Rozenburg - Een man heeft zondagmiddag 15 oktober voor nogal wat commotie gezorgd in een supermarkt aan de...

Man gewond na steekpartij, verdachte aangehouden Klipperhof Rozenburg

Rozenburg - Zaterdagavond 14 oktober rond 20.50 uur heeft er een steekincident plaatsgevonden aan de Klipperhof in Rozenburg....

Blussen brand bij afvalverwerker AVR gaat nog tot zeker tot zaterdag door

Rotterdam - Het gaat nog een geruime tijd duren voordat de grote brand die donderdag ontstond bij afvalverwerker...