Zwaargewonde na steekpartij in woning Duikerstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een steekpartij op de Hanrathstraat in Rotterdam is zondagmorgen 17 december rond 06.30 uur een persoon zwaargewond geraakt. Een verdachte is aangehouden. Ambulancepersoneel zou zich hebben moeten terugtrekken omdat ze werden belaagd.

Ruzie in woning

Agenten werden gealarmeerd voor een ruzie in een woning aan de Hanrathstraat. Ter plaatse kwamen ze op de kruising met de Duikerstraat twee vechtersbazen tegen. Een van hen was zwaargewond geraakt doordat hij gestoken was met een kapotte bierfles. Hij had onder andere zwaar aangezichtsletsel opgelopen.

- Advertisement -
Ambulancepersoneel belaagd

Terwijl ambulancepersoneel zich over het slachtoffer wilde buigen ontstond er een zeer dreigende situatie richting hen. Het slachtoffer gedroeg zich agressief. Het is nog onduidelijk wat er precies heeft afgespeeld, maar de ambulance zat compleet onder het bloed aan de buitenkant. Ook een auto in de straat was onder het bloed gesmeerd. Agenten hebben uiteindelijk het slachtoffer naar de grond gewerkt.

Ambulancepersoneel kreeg ondersteuning van de collega’s van het Mobiel Medisch Team. Zij hebben het slachtoffer een roesje gegeven zodat hij behandeld kon worden. Kort daarna is hij met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Ondertussen was de andere vechtersbaas aangehouden, ook hij flink wat bloed aan zijn handen.

Plaats delict

De steekpartij blijkt begonnen te zijn in een woning aan de Hanrathstraat. Deze woning zou worden verhuurd aan verschillende mensen. In de woning zit bloed op de muren. Hoeveel mensen er aanwezig waren is niet bekend. De politie heeft op twee plaatsen een plaats delict gemaakt voor het veiligstellen van sporen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Dode gevonden in auto in brandende schuur tegelcentrum Berkeltuin | Noordeindseweg Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - De politie heeft maandagmorgen een lichaam gevonden tijdens het onderzoek naar de brand aan...

Twee Rotterdammers aangehouden bij felle brand Tegelcentrum Berkeltuin | Noordeindseweg Berkel en Rodenrijs (video)

Berkel en Rodenrijs - Zondagmiddag 28 april is er een felle brand uitgebroken aan de Noordeindseweg in Berkel...

Traumahelikopter ingezet voor onwel persoon op kermis Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Vrijdagmiddag 26 april rond 17.50 uur is een persoon op het terrein van...

Woning vol rook door schoorsteenbrand Dilledonk-Zuid Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagavond 25 april is er brand uitgebroken in een schoorsteen van een woning aan de Dilledonk-Zuid...