A20 richting Rotterdam dicht na bizar ongeluk tussen vrachtwagen en personenauto’s

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De A20 tussen het Terbregseplein en het Schieplein is sinds vanmorgen 06.50 uur afgesloten voor het verkeer. Dat komt nadat er een aanrijding ontstond tussen een vrachtwagen en een personenauto. De personenauto kwam achterstevoren op de weg terecht, de bestuurder gaf gas en botste frontaal met andere auto’s.

Bij het ongeluk is de bestuurder van de auto gewond geraakt. De brandweer moest een deur verwijderen om de bestuurder uit de auto te kunnen halen.  Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

De politie doet groot onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Om die reden is de A20 al enkele uren in de richting van Rotterdam afgesloten voor het verkeer. Het is daardoor extra druk op de A16 en de A15. Ook het onderliggende wegennetwerk is extreem druk. De extra reistijd loopt op tot een half uur. De verwachting is dat de A20 de gehele ochtend nog dicht zal zijn.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Douane onderschept 41-kilo cocaïne in Rotterdamse haven

Rotterdam - Tijdens een reguliere controle in de Rotterdamse haven heeft de Douane zaterdag 4 mei 41 kilo...

Felle brand in portiekwoning Jan Kruijffstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Jan Kruijffstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed....

Medewerker politie Rotterdam moet straf krijgen voor WhatsApp-berichten

Een medewerker van de politie-eenheid Rotterdam moet disciplinaire maatregelen ondergaan vanwege het versturen van grensoverschrijdende en discriminerende berichten...

Twee belgen aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht na achtervolging vanuit Rotterdam

Rotterdam - Een levensgevaarlijke achtervolging door Rotterdam begon woensdagnacht op de Abraham van Stolkweg en eindigde uiteindelijk op...