Dode man in Park Schakenbosch Leidschendam overleden door misdrijf

Date:

Deel bericht:

Leidschendam – Agenten troffen op donderdagochtend 21 december in een park aan de Frekeweg een overleden man aan. Na uitgebreid onderzoek gaat de politie uit van een misdrijf. Omdat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gekomen is er een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) opgestart.

De politie kreeg op donderdagochtend rond 08.45 uur een melding dat er een overleden man in het park naast een fietspad lag. Direct werd een groot onderzoek gestart waarbij rechercheurs en forensische specialisten werden ingezet. Door een politiehelikopter werden beelden gemaakt.

- Advertisement -
Foto: Sebastiaan Barel Fotografie

Team Grootschalige Opsporing

Naar aanleiding van het aantreffen van de overleden man is er onder leiding van een officier van justitie een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart. Het team probeert te achterhalen wat er precies is gebeurd. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

Getuigenoproep

Van de locatie waar het slachtoffer werd aangetroffen is bekend dat daar veel gewandeld en gefietst wordt. Ook worden rond deze locatie honden uitgelaten. De politie is dringend op zoek naar getuigen die mogelijk iets is opgevallen tussen woensdagmiddag 20 december en donderdagochtend 08.45 uur in het park of de omgeving daarvan. Heeft u belangrijke informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie. Dat kan via de gratis Opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem (M) via 0800-7000. Tippen kan ook via het onderstaand tipformulier.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Tesla aan gort na botsing met boom

Leidschendam - Maandagochtend 15 januari is een automobiliste gewond geraakt, nadat ze met haar auto op een boom...

Verdachte aangehouden in onderzoek naar dode Pool in Leidschendam

Leidschendam, Arnhem - De politie heeft op eerste kerstdag een verdachte aangehouden in het onderzoek naar de overleden...

Bandenprikker actief in Leidschendam

Leidschendam - De politie waarschuwt voor een actieve bandenprikker in de omgeving van het oude centrum van de...

Kind (4) gered na val in water zwembad De Fluit Leidschendam tijdens opa en oma dag

Leidschendam - Een 4-jarige kind is zondagmiddag tijdens een bezoek aan het zwembad De Fluit in Leidschendam in...